VERHUURD
Super deal

Amsterdam Zuid-Oost, Keienbergweg 97

5 (4)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuid-Oost!

Kantoorruimte huren aan de Keienbergweg in Amsterdam (Zuid-Oost)

Dit kantoorpand aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost is gelegen op het industrieterrein in de Bullewijk. Het pand heeft een totatale perceeloppervlakte van 2632 m2. Verschillende bedrijven zijn al kantoorruimte gaan huren in dit eigentijdse kantoorpand, denk hierbij aan cateraars, financiële holdings, muziekproducten en designers. Iedere soort branche is welkom in dit mooie kantoorpand dat gebouwd is in 1988.

Huurprijzen

Het volledig gerenoveerde kantoorpand biedt diverse kantoorruimtes aan. Zo zijn er kantoorkamers beschikbaar van 20 m2 en 35 m2. Maandelijkse huurprijzen zijn vanaf €500,-. Daarnaast zijn er flexwerkplekken te huur voor €175,- per maand. Je huurt dan een flexwerkplek voor 5 dagen in de week. Onze vastgoedconsultants geven je graag meer informatie over de beschikbare kantoorruimtes en huurprijzen.

Een inpandig Italiaans restaurant

Tussen de middag lekker lunchen? Hiervoor hoef je de deur niet uit. In het kantoorpand aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost zit namelijk een Italiaans restaurant waar jij de heerlijkste koffie en broodjes geserveerd krijgt. Ook is dit een erg leuke plek om gasten te ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om in dit kantoorgebouw extra opslagruimte te huren, zo stallen designers daar hun stoffen en kunnen de muziekproducers hun geluidsinstallaties kwijt. Omdat het in dit pand gaat om net gerenoveerde ruimtes, laten de verhuurders het grootste deel van de invulling over aan de huurders. Hierdoor is het voor de huurder mogelijk om binnen een ruimte wanden te zetten om een afgesloten ruimte te creëren voor bijvoorbeeld vergaderingen. Uiteraard is er een razendsnelle glasvezelverbinding aanwezig en zullen de kantoren voorzien zijn van de basisbenodigdheden zoals een gezamenlijke pantry en toiletblokken. Alles om jouw werkdag zo comfortabel mogelijk te maken!

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit moderne kantoorpand is ideaal, want treinstation Bijlmer Arena ligt op slechts 10 minuten lopen. Daarnaast liggen de snelwegen A2, A9 en A10 om de hoek dus met de auto is het pand ook uitstekend te bereiken. In de nabije omgeving zit een kleine boordjeszaak en grotere winkels zoals de Mediamarkt liggen iets verderop. Op het terrein zijn 40 parkeerplekken aanwezig, handig als je iedere dag met de auto naar kantoor komt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost?

Lijkt het jou ook zo leuk om in deze creatieve werkomgeving jouw eigen kantoor te krijgen aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Door middel van een rondleiding kom je erachter of dit een geschikte werklocatie is voor jouw onderneming. Plan deze rondleiding daarom gratis en geheel vrijblijvend in!

4 beoordelingen Keienbergweg

Leuk kantoor, prima parkeren.

Overweeg om hier te gaan huren.

Duidelijke informatie, foto's geven een goed beeld van de beschikbare ruimtes.

Betaalbare flexwerkplekken te huur op een leuke locatie in Amsterdam Zuidoost!

Origineel!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!