Amsterdam Zuid-Oost, Keienbergweg 46

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 125 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 575 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Keienbergweg in Amsterdam (Zuidoost)

Aan de Keienbergweg in Amsterdam is nog 1 kantoorruimte te huur, maar ook 6 werkplekken. Dit populaire kantoorpand in Amsterdam Zuidoost is gebouwd in 1991 en heeft een gebruiksoppervlakte van 561 m2. Als je een kantoorruimte of flexplek in dit kantoorgebouw huurt mag je van de moderne pantry gebruik maken om ander andere je lunch klaar te maken. Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om naar één van de lunchcafés in de directe omgeving te gaan. Vlakbij dit kantoorpand vind je onder andere een Albert Heijn, een grand café en een KFC.

Huurprijzen

Op deze locatie in Amsterdam Zuidoost huur je een kantoorruimte van 30 m2 al voor €575,- per maand, deze huurprijs is inclusief servicekosten. Op zoek naar een werkplek? Voor een flexplek van 5 dagen per week betaal je maandelijks €125,-. Ook deze prijs is inclusief servicekosten. Vele andere huurders huren reeds een kantoorruimte, denk hierbij aan een evenementen bureau, kledinggroothandel en reclamedrukwerk bureau.

Nachtbewaking, lekkere koffie en gemeubileerde kantoren

Als je besluit om een kantoorruimte of flexplek te huren aan de Keienbergweg in Amsterdam krijg je hier vele extra’s bij. Denk bijvoorbeeld aan een reeds gemeubileerde kantoorunit, zodat jij snel aan het werk kan gaan. Ook is het gebruik van de moderne pantry inclusief heerlijke koffie en thee inbegrepen. Daarnaast heb je in het gehele kantoorgebouw snel internet, nachtbewaking en is 24/7 toegang tot je kantoorruimte in overleg zeker mogelijk.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand in Amsterdam Zuidoost is zeer goed te bereiken met de auto. De A9 is slecht 1,8 kilometer rijden, vanaf de A9 ben je binnen enkele minuten op de A1, A2 en de A10. Hierdoor zit jij in een mum van tijd in de rest van het land. Ook kan je gratis parkeren bij dit pand. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorkamer? Ook dit is geen probleem, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 500 meter afstand en treinstation Bijlmer Arena is slechts 1,8 kilometer lopen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam?

Ben jij geïnteresseerd in een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuidoost? Wacht vooral niet te lang en plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in via onze vastgoedconsultants.

1 beoordelingen Keienbergweg

Prima kantoorruimten en een luxe keuken die van alle gemakken is voorzien, erg prettig.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!