Amsterdam Zuid-Oost, Keienbergweg 36

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 2.883 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Keienbergweg in Amsterdam (Zuid-Oost)

Aan de Keienbergweg in Amsterdam zijn kantoorruimte te huur in een zelfstandige bedrijfsunit. Op dit moment zijn de units in gebruik als (mode)showroom, kantoor en werkplaats. Op deze toplocatie in Amsterdam Zuid-Oost met uitvalswegen A2, A9 en A10 en in de directe omgeving van diverse grote mode/confectie bedrijven, biedt het gebouw volop mogelijkheden.

Huurprijzen

In dit pand zijn twee naast elkaar gelegen multifunctionele units beschikbaar die beide verdeeld zijn in bedrijfsruimte en kantoorruimte. De unit met nummer 36 heeft een oppervlakte van in totaal 454 m2 en huur je al voor een maandelijks bedrag van €3640,- (281 m2 bedrijfsruimte en 173 m2 kantoorruimte). 36A met een oppervlak van 453 m2 is te huren voor €2630,- per maand (280 m2 bedrijfsruimte en 173 m2 kantoorruimte). De huurprijzen zijn exclusief de maandelijkse servicekosten. Beide units zijn ook samen te voegen.

Multifunctionele units en pantry

Huur een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost. De ruimte bestaat uit een hoge hal van ongeveer 6 meter met een vide die kan functioneren als kantoor of magazijn. De bedrijfsruimte beschikt tevens over een betonvloer met een vloerbelasting van ca. 2000 kg en een elektrisch bedienbare overheaddeur. De kantoorunits hebben een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, een CV installatie, ramen met dubbel glas die te openen zijn, toiletten en een pantry. De mogelijkheden van het gebouw zijn daarom eindeloos.

Locatie en bereikbaarheid

Het gebouw is perfect te bereiken via de snelweg A2, A9 en de ringweg A10 afslag Zuid-Oost. De auto kun je op het terrein zelf gratis parkeren. Ook met het openbaar vervoer ben je snel op de locatie. De dichtstbijzijnde station is Bijlmer Arena waardoor de locatie goed te bereiken is met trein, metro en bus. Zo dicht bij de Arena dat je gemakkelijk na een dagje werken door kunt gaan om een wedstrijd van Ajax bij te wonen. Liever naar een concert? Ook het Ziggo Dome is erg dichtbij, hoe gemakkelijk wil je het hebben! Bij de IKEA kun je gemakkelijk jouw kantoorbenodigdheden halen om zo je werkplek in te richten. Lunchen en dineren is ook geen probleem, er zijn namelijk genoeg horecagelegenheden in de nabije omgeving van jouw kantoorkamer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam?

Een kantoorruimte huren aan de Keienbergweg in Amsterdam? Ben jij nou net op zoek naar een werkplek in een unit met kantoor- en bedrijfsruimte die eindeloos veel mogelijkheden biedt in Zuid-Oost? Vraag dan eenvoudig gratis en vrijblijvend een rondleiding aan of neem contact op met een van onze vastgoedconsultants voor meer informatie. Wij helpen je graag.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!