Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Keienbergweg 12

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Amsterdam Bijlmer 10 min. lopen (0,8 km)
 • Treinstation Amsterdam Bijlmer Arena 14 min. lopen (1,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Keienbergweg 12 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 400 m2
  Huurprijs: € 4.166 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Keienbergweg in Amsterdam (Zuid-Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw aan de Keienbergweg in Amsterdam (Zuid-Oost)? Wacht dan niet langer, plan een rondleiding in en ontdek alle voordelen van dit kantoorpand. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een multifunctioneel bedrijvencomplex waar zowel bedrijfsruimten als kantoorruimten zijn. Het pand is op een gunstige locatie gelegen, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek.

Huurprijzen

Op dit moment is er één grote oppervlakte te huur, in totaal 400 m2. Deze grote oppervlakte is te huur voor €50.000,- per jaar, dit komt neer op een maandelijks bedrag van €4166,-. Dit bedrag is exclusief de btw en alle bijkomende servicekosten. De kantoorruimte wordt slechts gestoffeerd opgeleverd, wil jij advies bij het inrichten van je nieuwe kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag door middel van ons product Officeplanner verder om van je nieuwe plek een droomkantoor te maken.

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost, maak je naast je werkplek natuurlijk ook gebruik van de faciliteiten die in en rondom het kantoorgebouw beschikbaar zijn gesteld. Zo kun jij, door de 24/7 toegankelijkheid, zelf bepalen wanneer je aan het werk gaat. Dit kan in de avonduren of in het weekend zijn. Houd jij er van om tijdens het werken een lekker kopje koffie/thee te zetten en in de middagpauze een verse lunch voor te bereiden? Maak dan gebruik van de aanwezige pantry. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorpand goed bereikbaar. Verschillende omliggende rijkswegen zoals de A2 zijn binnen enkele minuten rijden te bereiken. Ook de A9 is uitstekend bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op ongeveer een afstand van 5 minuten lopen tref je het dichtstbijzijnde metro- en NS-station. Deze lijnen hebben rechtstreekse verbindingen naar het Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost?

Ben jij enthousiast en wil jij graag de kantoorruimte huren aan de Keienbergweg in Amsterdam Zuid-Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij zullen je helpen bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat hier de kosten voor zullen zijn? Niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Keienbergweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Keienbergweg 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen