VERHUURD

Amsterdam Zuid-Oost, Hoogoorddreef 9

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Zuid-Oost!

Kantoorruimte huren aan de Hoogoorddreef (Zuid-Oost)

In de Bullewijk in Amsterdam staat dit kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1983. Met een totale perceeloppervlakte van 51.490 m2 is er voor iedere soort onderneming wel een geschikte kantoorruimte te vinden. Het kantoorpand kent een grote diversiteit aan huurders. Onder andere hypotheekadviseurs, marktonderzoekers en architecten zijn al een kantoorkamer gaan huren in dit mooie kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Hoogoorddreef, Amsterdam Zuid-Oost

In dit kantoorpand aan de Hoogoorddreef in Amsterdam Zuid-Oost kun je kantoorruimte huren tegen aantrekkelijke huurprijzen. Voor €450,- per maand kun je al je eigen kantoorruimte huren in dit kantoorpand. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om een grotere kantoorruimte te huren en zelfs virtual offices worden aangeboden. Je huurt hier voor een minimum termijn van 24 maanden. Wil je voor een korter termijn een kantoorkamer huren? Flexibele huurvoorwaarden zijn bespreekbaar.

Hoogoorddreef: high-speed internet en vergaderruimten

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit pand, maak je automatisch gebruik van het high-speed internet dat aanwezig is. Daarnaast beschikt het pand over diverse trainings- en vergaderruimten. Verder zijn de kamers voorzien van modern kantoormeubilair en zijn er data- en telecomfaciliteiten aangelegd. Alles om jouw werkdag zo plezierig mogelijk te maken!

Locatie en bereikbaarheid, Hoogoorddreef, Amsterdam

Dit kantoorpand aan de Hoogoorddreef in Amsterdam Zuid-Oost bevindt zich in een gezellige omgeving. Restaurants als Absolute Taste en Restaurant Bullewijck liggen binnen een straal van 1 kilometer van het kantoorpand. Het kantoorpand is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 200 meter afstand. Kom je liever met de auto? Vanaf de A10 ben je binnen 10 minuten op kantoor. De auto kun je gemakkelijk parkeren in de beveiligde, ondergrondse parkeergarage!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hoogoorddreef?

Ben jij overtuigd van de mogelijkheden van dit kantoorpand? Of twijfel je nog of er een geschikte ruimte voor jouw onderneming tussen zit? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen! Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen.

2 beoordelingen Hoogoorddreef

Mooie kantoorruimten voor en uitstekende prijs!

Ik heb een afgesloten kantoorruimte nodig waar ik rustig kan werken en belafspraken kan houden. Dit kantoor maakt dit allemaal mogelijk.

Vanaf de snelweg ben je erg snel bij het kantoor.

Daarnaast vind ik het erg prettig dat er een afgesloten parkeerruimte is.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!