Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Hogehilweg 17

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hogehilweg 17 in Amsterdam Zuid-Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Zuid-Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hogehilweg (Zuid-Oost)

Dit fraaie kantoorgebouw dat gevestigd is in de buurt Bullewijk is gebouwd in het jaar 1984. Het pand kent een totaal perceeloppervlakte van 3449 m2. De buitenzijde van dit kantoorpand heeft een lichte uitstraling, waardoor het kantoor goed opvalt in de omgeving. Je huurt hier kantoorruimte op een gunstige locatie. 

Huurprijzen, kantoor Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Op dit moment is er in dit kantoorpand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een ruimte van 150 m2. Deze ruimte is te huur voor een bedrag van €2725,-. In deze ruimte bevindt zich ook een vergaderruimte. Een prettige bijkomstigheid als je deze ruimte gaat huren. Wees er snel bij, want dit is een populaire werklocatie! 

Hogehilweg: een pantry en een bedrijfsrestaurant 

Als je besluit een kantoorruimte te huren in dit fraaie pand aan de Hogehilweg, dan kun je tevens gebruik maken van de aanwezige services en voorzieningen. Er is in dit pand een receptie aanwezig, je kunt gebruik maken van de schoonmaakservice en het pand is voorzien van een lift. Daarnaast is er op iedere verdieping van het gebouw een pantry aanwezig. Ook bevindt zich in het pand een bedrijfsrestaurant. Ideaal, zo hoef jij nooit voor je eigen lunch te zorgen. Als huurder heb je dagelijks van 6.30 ’s ochtends tot 21.00 ’s avonds toegang tot jouw kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid, Hogehilweg, Amsterdam Zuid-Oost

Dit kantoorpand aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuid-Oost is gelegen in een gezellige buurt. De Albert Heijn is slechts 400 meter van het pand verwijderd, ideaal om na werktijd even boodschappen te halen. Daarnaast zijn er verschillende restaurantjes te vinden in de nabije omgeving. Het kantoorpand zelf is zowel per auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Je kunt het gemakkelijkste de trein nemen naar Amsterdam Bijlmer ArenA. Vanaf hier ben je in minder dan 10 minuten op kantoor. Vanaf de A10 ben je met de auto ook binnen 10 minuten op kantoor. Een prima werklocatie! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hogehilweg? 

Besluit jij om net als enkele adviseurs, ontwerpers en uitgevers ook een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand? Kom snel eens langs om te kijken wat er mogelijk is. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hogehilweg 17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen