Kantoorruimte huren Amsterdam Zuid-Oost, Herikerbergweg 282

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Herikerbergweg 282 in Amsterdam Zuid-Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Zuid-Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Herikerbergweg (Zuid-Oost)

Op zoek naar zakelijke kantoorruimte in Amsterdam Zuid-Oost, om precies te zijn in de Bullewijk? Binnen dit kantoorpand zijn verschillende kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. Tegen flexibele huurvoorwaarden kun jij hier kantoorruimte huren tot wel 1205 m2. Het kantorenpand maakt onderdeel uit van het kantorenpark Plaza Arena en is gebouwd in het jaar 2007.  

Huurprijzen, kantoor Herikerbergweg, Amsterdam Zuid-Oost

Het 8 bouwlagen tellende kantoorgebouw beschikt over een totale oppervlakte van 5525 m2, waarvan nog 1205 m2 beschikbaar is. Kantoorruimte huren kan hier vanaf 200 m2. De huurprijs bedraagt slechts €125,- per m2 per jaar. Je vestigt je dan op een toplocatie met enkele bedrijven van allure, rondom je. Bedrijven die al kantoorruimte huren aan de Herikerbergweg zijn voornamelijk werkzaam in de industriële, creatieve, en ICT-sector. 

Herikerbergweg, een uitstekend serviceniveau  

Het serviceniveau van dit kantoorgebouw is erg hoog. Denk hierbij aan een business lounge, high-speed internet en de zeer professionele uitstraling. Daarnaast is er in dit kantoorgebouw een receptie bij de ingang en kunnen de 8 verdiepingen per lift bereikt worden. Verder is het gebouw uitstekend geïsoleerd, daarom heeft dit pand aan de Herikerbergweg energielabel A toegekend gekregen. Een zuinig gebouw met een uitstekend serviceniveau dus!

Locatie en bereikbaarheid, Herikerbergweg, Amsterdam Zuid-Oost

De ligging is uitstekend te noemen. Kantorencomplex Plaza Arena is namelijk gesitueerd in Amsterdam Zuid-Oost, een gebied dat erg goed bereikbaar is per eigen vervoer en openbaar vervoer. Met name in Amsterdam is deze goede bereikbaarheid erg prettig. Daarnaast zijn er diverse restaurantjes en winkels op loopafstand. Dit alles maakt het gebied een hoogwaardige locatie om een kantoor te huren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Herikerbergweg?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte op maat in Amsterdam Zuid-Oost? Zoek dan niet langer! Neem snel een kijkje in dit moderne kantoorpand en kijk wat het jou te bieden heeft. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! 

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Mooi pand, veel lichtinval.

J

Een pand met veel grote bedrijven waarbij er een goede sfeer hangt met veel bedrijvigheid in het sociale hart.

t

Prima kantoren en goede service.

Q

We zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf.

Onlangs zijn we hier een kijkje wezen nemen en het kantoorpand ziet er representatief uit. Daarnaast zijn er interessante bedrijven gevestigd in het pand en is het personeel uiterst vriendelijk. Een goede optie voor ons om te overwegen!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Herikerbergweg 282

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen