Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West, Koningin Wilhelminaplein 33

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Fitnessruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Koningin Wilhelminaplein 33 in Amsterdam Nieuw-West

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Nieuw-West!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam (Nieuw-West)

Wil jij graag een grote kantoorruimte huren op een top locatie in Amsterdam Nieuw-West? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan het Koningin Wilhelminaplein. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren met veel daglicht, dit zorgt voor een prettige en comfortabele werksfeer. Naast de voorzieningen die goed zijn gefaciliteerd in het kantoorpand, is ook de locatie zeer gunstig. Ben jij nieuwsgierig geraakt? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er één kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur, de kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van maar liefst 410 m2. Een mooie grote en open ruimte die je zeker met jouw eigen bedrijf eigen kunt maken. Voor de kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €5979,-, dit bedrag is exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen per maand €1537,-. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag.

Een keuken, 24/7 toegankelijk en een sportschool

Het huren van een kantoorruimte in het kantoorgebouw aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam Nieuw-West biedt veel voordelen. In het kantoorpand is een luxe keuken aanwezig, hier kun je dagelijks een lekker kopje koffie/thee zetten en een verse lunch voorbereiden. Daarnaast ben je erg flexibel in het indelen van je dagen, het kantoorgebouw is namelijk 24/7 toegankelijk voor jou en jouw collega’s. Houd je er van om voor of na werktijd nog even te sporten? Ook dat is hier mogelijk, er is namelijk een Basic Fit Gym in het kantoorgebouw aanwezig. Ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is jouw toekomstige kantoorkamer op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Binnen 1 minuut rijden bereik je al vanaf je werkplek de A10 en ook de A4 is vanaf hier zo te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Om de hoek is een bushalte gevestigd met een verbinding naar Amsterdam Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam Nieuw-West?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om de beschikbare kantoorruimte aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam Nieuw-West te huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Via SKEPP huur jij je kantoorruimte aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Top locatie in Amsterdam nieuw west.

Mocht gelijk na interesse al een rondleiding krijgen en daarna was ik verkocht. Prachtige locatie met veel faciliteiten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Koningin Wilhelminaplein 33

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen