Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Oldenzaal{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

In jouw zoektocht naar kantoorruimte in Twente kom je ongetwijfeld Oldenzaal tegen als vestigingsstad. Maar waarom zou je kantoorruimte huren in Oldenzaal? De Hanzestad is een ideale kantoorlocatie ten opzichte van Duitsland, Enschede en Hengelo. De huurprijzen liggen hier lager dan in de andere Twentse steden. Kantoorruimte huren kan vanaf 30 m2 tot en met 2000 m2. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Bekijk het aanbod snel!

Gewilde kantoorruimte

Ben jij op zoek naar een representatief kantoor in Oldenzaal? Neem dan een kijkje in dit industriële kantoorgebouw aan de Enschedesestraat. Er is een open ruimte gecreëerd waarin werken en ontspanning samenkomen. Een van de voordelen is de ideale ligging, namelijk dichtbij de snelweg en het treinstation is om de hoek. Zie jij het al helemaal zitten om hier kantoorruimte te huren? Neem dan snel een kijkje. 

Of kies voor een kantoorpand gelegen op een prominente zichtlocatie aan de grootste invalsweg in Oldenzaal. Aan de Kleibultweg maak je naast gebruik van je eigen kantoorruimte gebruik van diverse services en voorzieningen. Gasten worden ontvangen in een gezamenlijke entree, het kantoorpand beschikt over luchtbehandeling en op elke verdieping is een pantry aanwezig. Spreekt jou dit aan? Onze vastgoedconsultants helpen je graag bij het vinden van de geschikte kantoorruimte. 

De glimlach van Twente 

Oldenzaal is een stad en gemeente in de provincie Overijssel. De gemeente telt zo’n 32.000 inwoners. Oldenzaal staat bekend als levendige, bruisende en bourgondische stad. De bekende Twentse gastvrijheid ervaar je op de gezellige terrassen op de Grote Markt. Daarnaast beschikt het over een multifunctioneel recreatiepark, waar je kunt karten, survivallen en waar geregeld feesten plaatsvinden. Van de smalle, gezellige winkelstraten in het centrum van deze middeleeuwse stad en de culturele voorzieningen word je vrolijk. Oldenzaal wordt ook niet voor niets de ‘Glimlach van Twente’ genoemd. Het is een onmeunig gezellige stad in het uiterste oosten van Twente. 

Bereikbaarheid in Oldenzaal

Oldenzaal ligt aan de A1 die van Amsterdam richting de Duitse grens loopt. Reis je met het openbaar vervoer naar je kantoorruimte? Geen probleem! De stad beschikt over een treinstation. Er zijn directe verbindingen met de steden Hengelo en Zutphen. Vanaf het treinstation is het mogelijk om de bus te nemen en uit te stappen voor de deur van jouw toekomstige kantoorruimte. Neem ook een kijkje in de omliggende steden van Oldenzaal, waaronder Almelo, Hengelo en Enschede. Weet jij al waar je kantoorruimte gaat huren?

Bedrijvigheid 

Oldenzaal kent diverse bedrijventerreinen. De meeste terreinen liggen aan de zuidkant van de stad, nabij de A1 of de Rijksweg N342. Bedrijventerrein De Essen vormt als enige een uitzondering. Dit terrein is gelegen in het noorden van de stad. SKEPP heeft beschikbare kantoorruimten in het centrum en op bedrijventerreinen Eekte-Hazewinkel en op de Hanzepoort.  

Huur kantoorruimte in Oldenzaal 

In Oldenzaal hebben we enkele kantoorruimten te huur. Benieuwd welke dit zijn? Neem dan een kijkje tussen ons kantorenaanbod. Wil je graag hulp in de zoektocht naar kantoorruimte? Onze vastgoedconsultants helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder. Op basis van jouw wensen en eisen ontstaat een kantoorprofiel. Ziet hier een geschikte kantoorruimte tussen? Dan plannen we een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou bij het vinden van een passende kantoorruimte in Oldenzaal! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten