Oldenzaal, Kleibultweg 35

4 (1)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 1.969 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kleibultweg (Eekte-Hazewinkel)

Zeer representatieve kantoorruimte te huur in een kantoorpand dat gelegen is op een prominente zichtlocatie aan de grootste invalsweg in Oldenzaal. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 1977 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 5156 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorgebouw, onder meer financiële holdings.

Huurprijzen, kantoor Kleibultweg, Oldenzaal

Je huurt in dit kantoorpand al een ruimte vanaf €85,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten in dit kantoorpand bedragen €27,50 per m2 per jaar. Kantoorruimte is te huur vanaf 100 m2. In totaal is er nog maar liefst 2672 m2 beschikbaar voor de verhuur. Zo is er voor ieder soort onderneming wel een geschikte ruimte te vinden. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Liever toch voor de korte termijn kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants.

Kleibultweg: gezamenlijke entree, luchtbehandeling en pantry

In dit kantoorpand maak je naast het gebruik van je eigen kantoorruimte gebruik van diverse services en voorzieningen. Het kantoorpand kom je binnen via een gezamenlijke entree, hier zullen jouw gasten op een professionele wijze worden ontvangen. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een luchtbehandeling, hierdoor blijven de kantoorruimten lekker koel tijdens warme zomerdagen. Bovendien is er op iedere verdieping een pantry aanwezig. De ideale plek om een lekker kopje koffie te zetten ’s ochtends.

Locatie en bereikbaarheid, Kleibultweg, Oldenzaal

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Kleibultweg in Oldenzaal is zeer gunstig. Treinstation Oldenzaal ligt op een afstand van 2 kilometer. Vanaf hier kun je de bus nemen richting Elsmors. Deze bushalte is 700 meter verwijderd van het kantoorgebouw. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A1 in slechts 3 minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorgebouw vind je leuke restaurants en cafés waar jij gezellig een drankje kunt doen met collega’s na werktijd.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kleibultweg?

Zou jij graag kantoorruimte op maat willen huren in dit representatieve kantoorpand aan de Kleibultweg in Oldenzaal? Dat kan! Plan een rondleiding in en kom gezellig langs.

1 beoordelingen Kleibultweg

Grote kantoorruimten in zakelijk pand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!