Kantoorruimte huren Nieuwegein, Overijsselhaven 30

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overijsselhaven 30 in Nieuwegein

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 100 m2
  Huurprijs: € 791 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 475 m2
  Huurprijs: € 3.364 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overijsselhaven in Nieuwegein

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Overijsselhaven in Nieuwegein, maar heb je nog niet het juiste kantoorgebouw gevonden? Neem dan een kijkje in dit multifunctionele bedrijfs-/kantoorgebouw. Het kantoorpand is gevestigd op het industrieterrein 'Plettenburg', dit is het grootste bedrijventerrein van Nieuwegein. Een handige locatie dus en ook nog eens gunstig gelegen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk je werkplek. Nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte tussen zit voor jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment is er in totaal 475 m2 beschikbaar voor de verhuur, deze kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het kantoorgebouw. Wil jij graag deze hele oppervlakte huren? Dat is mogelijk voor een maandelijks bedrag van €3364,-. Is deze kantooroppervlakte te groot en huur je liever een kantoorruimte rond de 200 m2? Dat kan! Deelverhuur vanaf 100 m2 is ook mogelijk en te huur vanaf €95,- per m2 per jaar. Voor een kantoorkamer van 100 m2 betaal je dan €791,- per maand. Benieuwd wat alle mogelijkheden zijn? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een centrale entree en pantry

Het huren van een kantoorruimte aan de Overijsselhaven in Nieuwegein brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk naast je kantoorunit ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst een centrale entree met receptie, handig om te gebruiken wanneer er vaak klanten langskomen en voor administratieve werkzaamheden. Daarnaast is er ook een pantry in het kantoorgebouw aanwezig. Dit is een fijne plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten voor jezelf en jouw collega’s en in de middag een verse lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gunstig gelegen, namelijk vlakbij de op- en afritten van de rijkswegen A27 en A2. Binnen enkele minuten bereik jij al snel grote omliggende steden, bijvoorbeeld Utrecht. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte, Nieuwegein Groningenhaven, ligt op 3 minuten loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Overijsselhaven  in Nieuwegein?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Overijsselhaven in Nieuwegein? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. Dit doen wij door je te helpen bij al jouw vragen en een rondleiding in te plannen op een moment dat jou uitkomt. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Overijsselhaven in Nieuwegein. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overijsselhaven 30

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen