Kantoorruimte huren Hoofddorp, Diamantlaan 15

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Diamantlaan 15 in Hoofddorp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 325 m2
  Huurprijs: € 3.982 € 3.385 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 672 m2
  Huurprijs: € 8.235 € 7.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Diamantlaan in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren in op een ideale locatie in Hoofddorp? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Diamantlaan. Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd, hierdoor zijn er representatieve en moderne kantoorruimten ontstaan. De kantoorruimten hebben voornamelijk een industriële look gekregen, hier kun je veel kanten mee op met het interieur.  Nieuwsgierig hoe het er van binnen uit ziet? Bekijk het met eigen ogen en plan een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Op de begane grond zijn er 2 kantoorruimten te huur met een oppervlakte van 672 m2 en 325 m2, te huur vanaf €3385,- per maand. Op de eerste verdieping vind je een kantoorunit met een oppervlakte van 322 m2 voor een maandelijks bedrag van €3354,-. Ben je met minder mensen en huur je liever een kleinere oppervlakte? Ook dit is mogelijk! De kantoorkamer op de 2e verdieping heeft een oppervlakte van 255 m2, te huur voor €2656,-. Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en gekoppeld aan een 5-jarig huurcontract. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Er is parkeergelegenheid, Wi-fi en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Diamantlaan in Hoofddorp, maak je naast je werkplek ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Rondom het kantoorgebouw is er veel ruimte, hier kunnen makkelijk de auto’s worden geparkeerd van jou en jouw collega’s. In het kantoorpand maak je ook gebruik van razendsnelle Wifi, snel en efficiënt aan je werk gaan, dat wil toch iedereen? En ben je een echte workaholic? Dan heb je mazzel! Door de 24/7 toegankelijkheid kun jij op elk gewenst moment gebruik maken van jouw kantoorkamer. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen in Hoofddorp, met zowel de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk jouw werkplek. Verschillende op- en afritten van de snelwegen A4, A44 en A5 liggen op korte rijafstand. De dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de rand van het terrein, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met via Haarlem en Schiphol naar Amsterdam. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Diamantlaan in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast om een kantoorruimte te huren aan de Diamantlaan in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je meer informatie over het kantoorpand? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte huren aan de Diamantlaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Diamantlaan 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen