Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Haarlem Oost{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Haarlem Oost? Dit zakelijke gedeelte van Haarlem, heeft momenteel meerdere kantoorpanden beschikbaar waar je zowel kantoorruimten, kantoorkamers en werkplekken kunt huren. Dit komt mede door het grote bedrijventerrein Waarderpolder. Zie jij het wel zitten om je tussen de grote bedrijven te vestigen in dit gedeelte van de stad Haarlem? Neem dan nu contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij zoeken de juiste kantoorruimte die past bij jou wensen en eisen.

Beschikbare kantoorpanden in Haarlem Oost

Een van de beschikbare kantoorpanden is gelegen aan de Schipholweg 1, een mooi en ruim kantoorpand waar je gebruik kunt maken van vele services en faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimten en luxe pantrys aanwezig. Houd je van snel en efficiënt werken? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Richard Holkade 14. Het glasvezel internet zorgt er voor dat jij zorgeloos en razendsnel kunt werken. En ben je geen schoonmaker? Geen zorgen, deze werkzaamheden worden hier voor jou uit handen genomen. Het kantoorpand aan de Diakenhuisweg 39 is erg voordelig wanneer je met het openbaar vervoer naar je werkplek moet reizen. Het treinstation Haarlem Spaarnwoude ligt namelijk op een loopafstand van slechts 5 minuten. Zit er een kantoorpand bij wat je aanspreekt? Neem dan nu contact op met SKEPP!

Een groot bedrijventerrein en heerlijke meren

Een van de bekendste plekken in Haarlem Oost is het Bedrijventerrein Waarderpolder. Vele grote bedrijven zijn hier al gevestigd, denk bijvoorbeeld aan de cacaofabriek van Droste. Maar er zijn ook andere plekken in Haarlem Oost die de aandacht trekken. Zo is er namelijk het Schoteroog, een heerlijke plek waar je kunt wandelen langs het meer 'Mooie Nel' en vervolgens kunt genieten van een kopje koffie bij het Paviljoen Loef. Bij het meer kan er niet alleen gewandeld worden, zeilen is hier bij goed weer ook razend populair. Toch is dit niet het enigste meer in Haarlem Oost, ook de kunstmatig aangelegde Veerplas is een bekende bezienswaardigheid in Haarlem.

Vind je droomkantoor bij SKEPP

Zie jij het zitten om jouw bedrijf te vestigen in Haarlem Oost? Wacht dan niet langer en neem contact met een van onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. Alle wensen en eisen zullen we bespreken om een duidelijk kantorenprofiel te creëren. Wanneer deze bekend is gaan we op zoek naar 3 tot 5 geschikte kantoorpanden. Wij plannen een rondleiding voor je in geven je het beste advies. Wat dat kost? Helemaal niets, SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte.

Is Haarlem toch niet helemaal de plek waar jij je bedrijf wil vestigen? Neem dan een kijkje in de omliggende steden zoals Schiphol, Amsterdam en Rotterdam!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten