VERHUURD
Super deal

Haarlem Oost, Diakenhuisweg 39

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Haarlem Oost!

Kantoorruimte huren aan de Diakenhuisweg (Haarlem-Oost)

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Zuiderpolder, huur je een kantoorruimte of een flexwerkplek. Het betreft een kantoorpand waar al meerdere bedrijven gehuisvest zijn, denk hierbij aan reclamebureaus, boekhoudkantoren en communicatiebureaus. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 6182 m2. Het is een duurzaam kantoorpand, namelijk voorzien van energielabel A.

Huurprijzen, kantoor Diakenhuisweg, Haarlem

In dit kantoorpand aan de Diakenhuisweg in Haarlem zijn kantoorruimten te huur vanaf 22 m2 oplopend tot 87 m2. Je betaalt voor deze ruimte van 22 m2 een huurprijs van €450,-. Voor de grotere ruimte van 87 m2 betaal je maandelijks €1784,-. Naast dat er kantoorruimten beschikbaar zijn, kun je er ook voor kiezen om een flexwerkplek te huren. Je huurt al een flexwerkplek voor 5 dagen in de week voor maar €125,- per maand, geen geld toch?

Diakenhuisweg: vergaderruimte en telefoonbeantwoording

Diverse services en voorzieningen zijn aanwezig in dit kantoorpand aan de Diakenhuisweg. Zo is er een vergaderruimte waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een snelle internetverbinding en als huurder heb je 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Tot slot kun je in dit gebouw kiezen voor telefoonbeantwoording, ideaal als jij even in bespreking zit.

Locatie en bereikbaarheid, Diakenhuisweg, Haarlem

Het kantoorpand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Treinstation Haarlem Spaarnwoude ligt op een loopafstand van slechts 5 minuten. Autoreizigers zijn vanaf de A200 en de A9 in een kleine 5 minuten op kantoor. Kom jij vanaf de A208? Dan doe je er 15 minuutjes over.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Diakenhuisweg?

Lijkt het jou wat om in dit pand een kantoorruimte te huren? Aarzel dan niet langer en plan snel een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

2 beoordelingen Diakenhuisweg

Vrolijke kantoorruimtes :-) Lekker veel kleurgebruik

Hele leuke gezamenlijke ruimtes zijn gecreëerd in dit kantoorgebouw!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!