Haarlem Oost, Richard Holkade 14

4 (2)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 429 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Richard Holkade (Oost)

Ben je al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte in Haarlem? Stop dan met zoeken en neem een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw aan de Richard Holkade. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1987.

Huurprijzen, kantoor Richard Holkade, Haarlem

Dit kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 11.210 m2. Momenteel zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Zo huur je al een ruimte van 38 m2 voor slechts €561,- per maand. Liever een grotere kantoorruimte huren? Dat kan ook! Een ruimte van 75 m2 is bijvoorbeeld te huur voor slechts €767,- per maand.

Richard Holkade: glasvezel internet en een pantry

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Zo maak je in dit kantoorpand gebruik van een razendsnelle internetverbinding, er is namelijk een glasvezelaansluiting. Bovendien beschikt het kantoorpand over een nette pantry waar jij 's middags je lunch wilt bereiden. Geen zin om je eigen lunch mee te nemen? Dan heb je geluk! In dit kantoorpand staat namelijk iedere dag een verse lunch voor je klaar. Daarnaast zitten de kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen!

Locatie en bereikbaarheid, Richard Holkade, Haarlem

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. De dichtstbijzijnde bushalte is Burgemeester Reinaldapark. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Daarnaast is ook de bereikbaarheid per auto prima. Vanaf zowel de A200 als de A9 ben je namelijk binnen 10 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Richard Holkade?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Richard Holkade in Haarlem? Wees er dan snel bij! Plan een rondleiding in en neem vrijblijvend een kijkje.

2 beoordelingen Richard Holkade

Elke dag kun je hier genieten van een verse lunch, dat wil toch iedereen?

Erg fijn dat ze op deze locatie glasvezel hebben, het zorgt snel en efficiënt werken!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!