Kantoorruimte huren Haarlem Oost, Schipholweg 1

5 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schipholweg 1 in Haarlem Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Virtueel kantoor huren aan de Schipholweg (Oost)

Zou jij graag een virtueel kantoor willen huren op een mooie locatie in Haarlem? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het betreft een modern kantoorpand, gelegen nabij het stadscentrum van Haarlem. Deze toplocatie maakt dat dit kantoorpand een prima vestigingsadres is voor jouw onderneming. 

Huurprijzen, kantoor Schipholweg, Haarlem

Momenteel zijn er enkel virtuele kantoorruimten te huur aan de Schipholweg in Haarlem. Deze kun je huren voor slechts €54,- per maand. Je krijgt dan een adres om je in te schrijven als onderneming. Ideaal, wanneer jij niet daadwerkelijk een werkruimte nodig hebt. 

Schipholweg: vergaderruimte en een pantry

Mocht je toch graag een keer op locatie komen werken, dan maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Bovendien beschikt het kantoorpand over een nette pantry. Daarnaast is er voldoende ruimte rondom het kantoorpand om jouw fiets of auto te parkeren. Ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Schipholweg, Haarlem

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorgebouw gelegen in de Slachthuisbuurt is uitstekend. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar bushalte Graafschapstraat. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Kom je liever met de auto? Dan ben je vanaf de A200 en A9 in slechts enkele minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse leuke restaurants als Bosporus Eetcafé. 

Huur jij binnenkort ook een virtueel kantoor aan de Schipholweg?

Wil jij graag een virtueel kantoor huren aan de Schipholweg in Haarlem? Wees er dan snel bij! Plan een rondleiding in of neem contact op met onze vastgoedconsultants.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Leuke kantoorruimtes te huur zo vlakbij schiphol airport.

L

Betaalbare kantoorruimtes op een gunstige locatie!

Zowel per trein als per auto prima bereikbaar. En het vliegveld ook binnen een kwartiertje te bereiken, perfect

K

Mooie kantoorruimtes met goede voorzieningen.

M

Erg gezellig en een goede locatieWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schipholweg 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen