Haarlem Oost, Schipholweg 1

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Virtueel kantoor huren aan de Schipholweg (Oost)

Zou jij graag een virtueel kantoor willen huren op een mooie locatie in Haarlem? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het betreft een modern kantoorpand, gelegen nabij het stadscentrum van Haarlem. Deze toplocatie maakt dat dit kantoorpand een prima vestigingsadres is voor jouw onderneming.

Huurprijzen, kantoor Schipholweg, Haarlem

Momenteel zijn er enkel virtuele kantoorruimten te huur aan de Schipholweg in Haarlem. Deze kun je huren voor slechts €54,- per maand. Je krijgt dan een adres om je in te schrijven als onderneming. Ideaal, wanneer jij niet daadwerkelijk een werkruimte nodig hebt.

Schipholweg: vergaderruimte en een pantry

Mocht je toch graag een keer op locatie komen werken, dan maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Bovendien beschikt het kantoorpand over een nette pantry. Daarnaast is er voldoende ruimte rondom het kantoorpand om jouw fiets of auto te parkeren. Ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid, Schipholweg, Haarlem

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorgebouw gelegen in de Slachthuisbuurt is uitstekend. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar bushalte Graafschapstraat. Vanaf deze bushalte is het slechts 1 minuut lopen naar kantoor. Kom je liever met de auto? Dan ben je vanaf de A200 en A9 in slechts enkele minuten op kantoor. In de directe omgeving van het kantoorpand vind je diverse leuke restaurants als Bosporus Eetcafé.

Huur jij binnenkort ook een virtueel kantoor aan de Schipholweg?

Wil jij graag een virtueel kantoor huren aan de Schipholweg in Haarlem? Wees er dan snel bij! Plan een rondleiding in of neem contact op met onze vastgoedconsultants.

4 beoordelingen Schipholweg

Leuke kantoorruimtes te huur zo vlakbij schiphol airport.

Betaalbare kantoorruimtes op een gunstige locatie!

Zowel per trein als per auto prima bereikbaar. En het vliegveld ook binnen een kwartiertje te bereiken, perfect

Mooie kantoorruimtes met goede voorzieningen.

Erg gezellig en een goede locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!