Super deal

Utrecht Lage Weide, Savannahweg 17

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 445 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Savannahweg (Lage Weide)

Op Bedrijventerrein Lageweide ligt dit eigentijds ingerichte kantoorpand dat gebouwd is in 1989. Een kantoorgebouw met een totale perceeloppervlakte van 4715 m2. Ruimten van verschillende groottes zijn beschikbaar voor de verhuur, startend bij 27 m2. Op deze toplocatie zijn reeds diverse grote bedrijven gevestigd als HEMA, Ziggo, Douwe Egberts en Kühne Nagel.

Huurprijzen

Kantoorruimten zijn in dit kantoorpand te huur tegen een relatief lage huurprijs. Zo huur je de ruimte van 27 m2 al voor een bedrag van €421,-. Heeft jouw onderneming een grotere ruimte nodig? Huur dan bijvoorbeeld de ruimte van 117 m2. Hiervoor betaal jij een maandelijks bedrag van €1823,-. In deze prijs zijn vele services en voorzieningen inbegrepen.

Administratieve ondersteuning en voldoende parkeerruimte

In dit kantoorpand aan de Savannahweg kun je gebruik maken van diverse services en voorzieningen. Zo bieden ze bij de receptie administratieve ondersteuning, onder meer in de vorm van postverwerking. Verder maak je in het gehele kantoorgebouw gebruik van high-speed internet. Daarnaast is er voldoende parkeerruimte zodat jij altijd je auto kwijt kunt. Bovendien beschikt het pand over een pantry en kan er indien gewenst voor catering worden gezorgd. Alles om jouw werkdag nog aangenamer te maken.

Locatie en bereikbaarheid

De snelwegen A2, A12 en A27 bereik je vanaf dit kantoorpand binnen enkele autominuten. Verder ligt bushalte Utrecht Savannahweg op een loopafstand van 6 minuten. In de directe omgeving van het kantoorgebouw vind je het leuke Japanse restaurant Konnichi Wa Takumi en Bar Bloemstede.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Savannahweg?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Utrecht met een uitgebreid servicepakket? Neem dan snel contact op of plan een rondleiding in, geheel gratis en vrijblijvend.

3D Viewer Savannahweg

Klik om te activeren

2 beoordelingen Savannahweg

Modern pand, met mooie ruimten en goede ontvangstruimte

Grote kantoorruimtes en er zijn voldoende parkeerplekken, erg belangrijk!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!