Utrecht Lage Weide, Zonnebaan 1

Kantoorruimte huren aan de Zonnebaan (Lage Weide)

Een representatief kantoor met een fraaie entree, uistekende bereikbaarheid en karakteristieke kantoorruimte. Zo is dit kantoor, gelegen op Bedrijventerrein Lage Weide, het beste te omschrijven. En wie wil dat nou niet, een kantoorruimte huren direct aan de snelweg A2 in Utrecht?

Huurprijzen

Wees er snel bij, want op dit moment zijn er nog maar 2 kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Op de tweede verdieping van het kantoorpand is een ruimte te huur van 952 m2, terwijl er op de derde verdieping een kantoorruimte van 430 m2 beschikbaar is. Deelverhuur is ook mogelijk. In principe huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Een korte huurperiode is eventueel bespreekbaar. De huurprijs van deze ruimten bedraagt slechts €100,- per m2 per jaar.

Receptiebalie en gezellige lunchruimte

In dit kantoorpand aan de Zonnebaan in Utrecht is een receptiebalie aanwezig. Hier kunnen ze ondersteunende services bieden zoals het verwerken van jouw post. Vlakbij deze receptiebalie vind je een algemene ruimte met een hoge tafel en barkrukken. Deze ruimte is erg geschikt om gezellig samen met collega’s te lunchen. Reis je met de auto naar je werk? Dan heb je de mogelijkheid om je auto te parkeren op het parkeerterrein.

Locatie en bereikbaarheid

Een prettige ligging, direct aan de A2 in Utrecht. Met de auto is het kantoorpand dus uitstekend te bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn diverse verbindingen mogelijk naar het kantoorgebouw. Zoals gezegd ligt dit kantoorpand op Bedrijventerrein Lageweide, een bedrijventerrein waar al diverse gerenommeerde bedrijven gehuisvest zijn. Denk hierbij aan Eneco, Ziggo, Smiths, Yacht, Vitens, Randstad, Danone en PepsiCo. Wordt jouw onderneming de volgende naam in dit rijtje? Naast diverse grote bedrijven vind je in de buurt van dit kantoorpand ook een gezellig Japans restaurant genaamd Konnichi Wa Takumi en een leuke bar, Bar Bloemstede.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zonnebaan?

Is jouw onderneming toe aan een volgende stap en wil jij graag een ruimte huren van 430 m2 of misschien wel 952 m2? Neem dan contact met ons op of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

Moderne kantoorruimte huren direct aan de A2 in Utrecht Zonnebaan 1 Utrecht Lage Weide Toplocatie!

6 beoordelingen Zonnebaan

Groot gebouw op een goed bereikbaar bedrijventerrein in Utrecht.

Van binnen had het alleen iets meer uitstraling mogen hebben wat mij betreft.

Prima

Nette entree, je wordt erg vriendelijk ontvangen hier. Ook jouw gasten!

Een goede plek voor het opzetten van een bedrijfje.. ook handig dat er vergaderzalen bij zitten.

Perfect!!

niets op aan te merken.

Prima kantoorpand met centrale entree

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!