Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Zonnebaan 1

4 (6 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zonnebaan 1 in Utrecht Lage Weide

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Lage Weide!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zonnebaan (Lage Weide)

Een representatief kantoor met een fraaie entree, uistekende bereikbaarheid en karakteristieke kantoorruimte. Zo is dit kantoor, gelegen op Bedrijventerrein Lage Weide, het beste te omschrijven. En wie wil dat nou niet, een kantoorruimte huren direct aan de snelweg A2 in Utrecht?

Huurprijzen

Wees er snel bij, want op dit moment zijn er nog maar 2 kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Op de tweede verdieping van het kantoorpand is een ruimte te huur van 952 m2, terwijl er op de derde verdieping een kantoorruimte van 430 m2 beschikbaar is. Deelverhuur is ook mogelijk. In principe huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Een korte huurperiode is eventueel bespreekbaar. De huurprijs van deze ruimten bedraagt slechts €100,- per m2 per jaar. 

Receptiebalie en gezellige lunchruimte 

In dit kantoorpand aan de Zonnebaan in Utrecht is een receptiebalie aanwezig. Hier kunnen ze ondersteunende services bieden zoals het verwerken van jouw post. Vlakbij deze receptiebalie vind je een algemene ruimte met een hoge tafel en barkrukken. Deze ruimte is erg geschikt om gezellig samen met collega’s te lunchen. Reis je met de auto naar je werk? Dan heb je de mogelijkheid om je auto te parkeren op het parkeerterrein. 

Locatie en bereikbaarheid

Een prettige ligging, direct aan de A2 in Utrecht. Met de auto is het kantoorpand dus uitstekend te bereiken. Ook met het openbaar vervoer zijn diverse verbindingen mogelijk naar het kantoorgebouw. Zoals gezegd ligt dit kantoorpand op Bedrijventerrein Lageweide, een bedrijventerrein waar al diverse gerenommeerde bedrijven gehuisvest zijn. Denk hierbij aan Eneco, Ziggo, Smiths, Yacht, Vitens, Randstad, Danone en PepsiCo. Wordt jouw onderneming de volgende naam in dit rijtje? Naast diverse grote bedrijven vind je in de buurt van dit kantoorpand ook een gezellig Japans restaurant genaamd Konnichi Wa Takumi en een leuke bar, Bar Bloemstede. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zonnebaan?

Is jouw onderneming toe aan een volgende stap en wil jij graag een ruimte huren van 430 m2 of misschien wel 952 m2? Neem dan contact met ons op of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Groot gebouw op een goed bereikbaar bedrijventerrein in Utrecht.

Van binnen had het alleen iets meer uitstraling mogen hebben wat mij betreft.

S

Prima

K

Nette entree, je wordt erg vriendelijk ontvangen hier.

Ook jouw gasten!

I

Een goede plek voor het opzetten van een bedrijfje..

ook handig dat er vergaderzalen bij zitten.

T

Perfect!!

niets op aan te merken.

H

Prima kantoorpand met centrale entreeWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zonnebaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen