Utrecht Lage Weide, Atoomweg 63

3542AA Utrecht Lage Weide

5 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg in Utrecht (Lage Weide)

Sinds 1999 staat dit moderne kantoorpand op bedrijventerrein de Lageweide in wijk West. Gevestigd tussen kantoren van grote bedrijven als Hema en Ziggo is dit een uitstekende plek om je onderneming te huisvesten. Naast kantoorgebouwen wordt dit bedrijventerrein omringd door horecagelegenheden als koffiebarretjes en restaurants. Het kantoorgebouw aan de Atoomweg in Utrecht kent een perceeloppervlakte van 10.065 m2 en heeft een gebruiksoppervlakte van 6880 m2. Momentele huurders zijn vooral werkzaam in de branches van financiële dienstverlening, consultancy branche en de branche van onderwijs en onderzoek.

Huurprijzen

Binnen dit kantoorpand zijn kantoorruimten van verschillende metrages te huur, beginnend vanaf 27 m2. Heb je behoefte aan iets meer mogelijkheden? Maak dan aanvullend gebruik van de vergaderruimten om afspraken te ontvangen of teamvergaderingen te houden. Wat kost een kantoorkamer hier? Je betaald voor een ruimte van 27 m2 €427,05,- inclusief servicekosten. Je weet dus precies waar je voor betaald!

Volledige administratieve ondersteuning

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Atoomweg in Utrecht staan de receptionistes tijdens kantooruren altijd voor je klaar. Zo wordt er telefonische ondersteuning en postverwerking aangeboden. Maar hier houdt het niet op, voorzieningen als een autowasstraat, kapster en strijkservice zijn tevens aanwezig. Dit zeer uitgebreide servicepakket zorgt ervoor dat je binnen dit kantoorgebouw zorgeloos kunt werken. Naast de uitgebreide diensten en services worden er ook diverse evenementen georganiseerd, schuif bijvoorbeeld gezellig aan bij de huurdersborrel. Deze wordt een keer in de drie maanden georganiseerd. Tot slot is dit pand aan de Atoomweg een zeer energiezuinig kantoorgebouw, vandaar de toekenning van energielabel A.

Locatie en bereikbaarheid

Reis je naar je werk met de auto? Dit kantoorpand is gelegen op steenworpafstand van de snelweg A2 waardoor het kantoorgebouw vanaf de snelweg eenvoudig en snel te bereiken is. Dit kantoorgebouw beschikt over een groot aantal parkeerplaatsen waardoor je bij aankomst de auto altijd kunt parkeren op je eigen parkeerplaats! Reis je naar het werk met het openbaar vervoer? Het busstation ligt op loopafstand van de Atoomweg, waardoor het Centraal Station makkelijk te bereiken is.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Utrecht of omgeving en ben je geïnteresseerd in dit kantoorpand? Onze vastgoedconsultants helpen je graag. Neem telefonisch contact op of vul het vragenformulier in en plan zo gratis én vrijblijvend een rondleiding in. Waar wacht je nog op?

Kantoorruimte te huur in Utrecht op bedrijventerrein Atoomweg 63 Utrecht Lage Weide Toplocatie!

6 beoordelingen Atoomweg

Vette koffiecorner en overige uitgebreide services waar je gebruik van kunt maken!

Kantoorpand direct aa nde snelweg gelegen.

Ook nabij een treinstation, voor iedereen goed bereikbaar dus.

Zó leuk die plantenwand en inrichting. Ik ben verkocht

Wow nice!

Great kitchen/bar and good/sufficient facilitites

Wauw, wat een te gekke locatie!

De hippe bar waar je heerlijk kunt eten maakt het natuurlik helemaal af!

Goed restaurant!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!