Utrecht Lage Weide, Atoomweg 280-282

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg (Lage Weide)

Aan de Atoomweg in Utrecht huur je kantoorruimten en kantoorruimte op maat. Het gecombineerde kantoor- en bedrijfsgebouw bestaat uit 2 bouwlagen. Het kantoorgebouw is gebouwd in het jaar 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 506 m2. Het kantoorpand bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand normaal gesproken voor een huurprijs van €73,- per m2 per jaar. Echter, deze prijs is afhankelijk van het huurtermijn en de metrage van de kantoorruimte. Je kunt het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants of de definitieve huurprijs te bespreken.

Veel lichtinval en schoonmaakdiensten inbegrepen

Dit kantoorpand aan de Atoomweg in Utrecht is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor beschikken de kantoorruimten over veel lichtinval en ontstaat er een fijne werksfeer. Daarnaast maak je in dit kantoorgebouw gebruik van de standaard voorzieningen, waaronder de schoonmaakservice. Deze service houdt in dat de algemene ruimten regelmatig voor jou worden schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit kantoorgebouw in Utrecht is bijzonder goed te noemen. De snelwegen A2 (Amsterdam – België), A12 (Den Haag – Duitsland) en A27 (Almere – Breda) zijn snel toegankelijk. Ook met het openbaar vervoer reizen is zeker een optie. Treinstation Maarssen is te bereiken binnen 10 minuten met de lijnbus. Deze goede bereikbaarheid maakt het kantoorpand zeer geschikt voor zowel nationale als internationale ondernemingen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Atoomweg in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen welke ruimte er nog vrij is.

Kantoorruimte te huur op snelweglocatie te Utrecht! Atoomweg 280-282 Utrecht Lage Weide Toplocatie!

2 beoordelingen Atoomweg

Ruime, goed te bereiken bedrijfsruimte.

Prettige ligging op het bedrijventerrein in Utrecht.

Goed bereikbaar vanaf verschillende snelwegen. Openbaar vervoer op loopafstand van het gebouw.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!