Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Atoomweg 280-282

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Atoomweg 280-282 in Utrecht Lage Weide

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Lage Weide!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Atoomweg (Lage Weide)

Aan de Atoomweg in Utrecht huur je kantoorruimten en kantoorruimte op maat. Het gecombineerde kantoor- en bedrijfsgebouw bestaat uit 2 bouwlagen. Het kantoorgebouw is gebouwd in het jaar 1998 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 506 m2. Het kantoorpand bevindt zich op bedrijventerrein Lage Weide. 

Huurprijzen 

Je huurt in dit kantoorpand normaal gesproken voor een huurprijs van €73,- per m2 per jaar. Echter, deze prijs is afhankelijk van het huurtermijn en de metrage van de kantoorruimte. Je kunt het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants of de definitieve huurprijs te bespreken. 

Veel lichtinval en schoonmaakdiensten inbegrepen

Dit kantoorpand aan de Atoomweg in Utrecht is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor beschikken de kantoorruimten over veel lichtinval en ontstaat er een fijne werksfeer. Daarnaast maak je in dit kantoorgebouw gebruik van de standaard voorzieningen, waaronder de schoonmaakservice. Deze service houdt in dat de algemene ruimten regelmatig voor jou worden schoongemaakt. 

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit kantoorgebouw in Utrecht is bijzonder goed te noemen. De snelwegen A2 (Amsterdam – België), A12 (Den Haag – Duitsland) en A27 (Almere – Breda) zijn snel toegankelijk. Ook met het openbaar vervoer reizen is zeker een optie. Treinstation Maarssen is te bereiken binnen 10 minuten met de lijnbus. Deze goede bereikbaarheid maakt het kantoorpand zeer geschikt voor zowel nationale als internationale ondernemingen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Atoomweg? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Atoomweg in Utrecht? Neem vrijblijvend contact met ons op om erachter te komen welke ruimte er nog vrij is. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Ruime, goed te bereiken bedrijfsruimte.

F

Prettige ligging op het bedrijventerrein in Utrecht.

Goed bereikbaar vanaf verschillende snelwegen. Openbaar vervoer op loopafstand van het gebouw.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Atoomweg 280-282

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen