Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Visschersplein 160

Bereikbaarheid
  • Bushalte Utrecht, Domplein 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Utrecht Centraal 8 min. lopen (0,6 km)
  • Park 2 min. lopen (0,1 km)
  • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Visschersplein 160 in Utrecht Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Visschersplein (Centrum)

Kantoorruimte huren in het centrum van Utrecht? Dat kan! Aan het Visschersplein staat namelijk dit historische kantoorgebouw. In de nabije omgeving van dit kantoorpand vind je vele leuke winkels, lunchrooms en de beste koffiezaakjes van de stad. Vanuit je kantoor heb je uitzicht op de Dom. Te gek toch?

Huurprijzen

De bezettingsgraad in dit kantoorpand is erg hoog. Het zal je dan ook niet verbazen dat er momenteel geen kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Echter, wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte vrij. Wees er dan snel bij! Je kunt dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen. 

Rolstoelvriendelijk en een gemeenschappelijke pantry

Dit historische kantoorgebouw is opgedeeld in 3 etages en 12 losse, karakteristieke kantoorruimten. Wat erg prettig is, is dat het kantoorpand rolstoelvriendelijk is. Op deze manier is het kantoorpand voor iedereen toegankelijk. Bovendien is het kantoorgebouw voorzien van een fijne, gemeenschappelijke keuken. De openingstijden van dit kantoorgebouw zijn van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds. 

Locatie en bereikbaarheid 

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is prima. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar Utrecht Centraal. Vanaf hier is het slechts 12 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit net iets te ver? Dan kun je vanaf Utrecht Centraal op de bus stappen richting Hamburgerstraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten. Met de auto ben je vanaf de snelwegen A12, A27 en A2 in slechts enkele minuten op je werk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Visschersplein? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit mooie kantoorpand? Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Visschersplein 160

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen