VERHUURD

Utrecht Centrum, Visschersplein 160

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Utrecht Centrum!

Kantoorruimte huren aan het Visschersplein (Centrum)

Kantoorruimte huren in het centrum van Utrecht? Dat kan! Aan het Visschersplein staat namelijk dit historische kantoorgebouw. In de nabije omgeving van dit kantoorpand vind je vele leuke winkels, lunchrooms en de beste koffiezaakjes van de stad. Vanuit je kantoor heb je uitzicht op de Dom. Te gek toch?

Huurprijzen

De bezettingsgraad in dit kantoorpand is erg hoog. Het zal je dan ook niet verbazen dat er momenteel geen kantoorruimten beschikbaar zijn voor de verhuur. Echter, wie weet komt er binnenkort weer een leuke ruimte vrij. Wees er dan snel bij! Je kunt dan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding inplannen.

Rolstoelvriendelijk en een gemeenschappelijke pantry

Dit historische kantoorgebouw is opgedeeld in 3 etages en 12 losse, karakteristieke kantoorruimten. Wat erg prettig is, is dat het kantoorpand rolstoelvriendelijk is. Op deze manier is het kantoorpand voor iedereen toegankelijk. Bovendien is het kantoorgebouw voorzien van een fijne, gemeenschappelijke keuken. De openingstijden van dit kantoorgebouw zijn van 8 uur 's ochtends tot 8 uur 's avonds.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is prima. Met het openbaar vervoer kun je het beste reizen naar Utrecht Centraal. Vanaf hier is het slechts 12 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit net iets te ver? Dan kun je vanaf Utrecht Centraal op de bus stappen richting Hamburgerstraat. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 3 minuten. Met de auto ben je vanaf de snelwegen A12, A27 en A2 in slechts enkele minuten op je werk.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Visschersplein?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit mooie kantoorpand? Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder.

Kantoorruimte huren aan het Visschersplein in Utrecht Visschersplein 160 Utrecht Centrum Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!