VERHUURD

Utrecht Centrum, Pieterskerkhof 22

5 (2)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Utrecht Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Utrecht? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in het kantoorpand aan de Pieterskerkhof. Het is een representatief kantoorgebouw wat ingeschreven staat als rijksmonument sinds 2005. Je huurt hier een kantoorruimte op een ideale locatie, namelijk in hartje centrum. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen en de prachtige Utrechtse grachten. Lijkt het jou wel wat om op deze locatie een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een kantoorruimte beschikbaar op de begane grond. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 126 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1750,-. Dit bedrag is exclusief alle bijkomende servicekosten en BTW. Wanneer je de kantoorruimte wilt huren sluit je een contract af met een minimale huurtermijn van 1 jaar. Het grote voordeel aan deze kantoorruimte is de eigen entree. Je kunt hierdoor makkelijk je eigen werkplek bereiken en ook klanten uitnodigen is erg makkelijk.

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Pieterskerkhof 22 in Utrecht Centrum, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige faciliteiten. Zo is er een pantry aanwezig in het kantoorgebouw. Wanneer je deze pantry voorziet van een goed koffiezetapparaat, heb je een fijn plekje waar je dagelijks je bakje koffie kunt zetten. Ben jij een echte workaholic? Ook dan zit je op deze locatie juist! Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij zelf op welke dag/tijdstip je gebruik maakt van de kantoorkamer. Ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven gelegen op een prachtige locatie in Utrecht, alles is makkelijk bereikbaar. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist, ben je slechts 9 minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Ook met het openbaar vervoer duurt het niet lang, de bushalte is slechts 3 minuten lopen.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Pieterskerkhof.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Pieterskerkhof in Utrecht Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Pieterskerkhof in Utrecht Centrum.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

2 beoordelingen Pieterskerkhof

Ik vind vooral de locatie echt perfect!

Mijn kantoor zelf ingericht en mijn eigen van gemaakt

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!