Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Pieterskerkhof 22

5 (2 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Pieterskerkhof 22 in Utrecht Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Utrecht? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in het kantoorpand aan de Pieterskerkhof. Het is een representatief kantoorgebouw wat ingeschreven staat als rijksmonument sinds 2005. Je huurt hier een kantoorruimte op een ideale locatie, namelijk in hartje centrum. Alles is op korte loopafstand bereikbaar, denk aan de gezellige terrassen en de prachtige Utrechtse grachten. Lijkt het jou wel wat om op deze locatie een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er een kantoorruimte beschikbaar op de begane grond. De kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 126 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1750,-. Dit bedrag is exclusief alle bijkomende servicekosten en BTW. Wanneer je de kantoorruimte wilt huren sluit je een contract af met een minimale huurtermijn van 1 jaar. Het grote voordeel aan deze kantoorruimte is de eigen entree. Je kunt hierdoor makkelijk je eigen werkplek bereiken en ook klanten uitnodigen is erg makkelijk. 

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Pieterskerkhof 22 in Utrecht Centrum, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige faciliteiten. Zo is er een pantry aanwezig in het kantoorgebouw. Wanneer je deze pantry voorziet van een goed koffiezetapparaat, heb je een fijn plekje waar je dagelijks je bakje koffie kunt zetten. Ben jij een echte workaholic? Ook dan zit je op deze locatie juist! Door de 24/7 toegankelijkheid bepaal jij zelf op welke dag/tijdstip je gebruik maakt van de kantoorkamer. Ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is zoals eerder aangegeven gelegen op een prachtige locatie in Utrecht, alles is makkelijk bereikbaar. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist, ben je slechts 9 minuten onderweg vanaf de dichtstbijzijnde snelweg. Ook met het openbaar vervoer duurt het niet lang, de bushalte is slechts 3 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Pieterskerkhof in Utrecht Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Pieterskerkhof. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Ik vind vooral de locatie echt perfect!

B

Mijn kantoor zelf ingericht en mijn eigen van gemaakt

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Pieterskerkhof 22

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen