Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Jansdam 2a

Voorzieningen
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Utrecht, Janskerkhof 1 min. lopen (27 m)
 • Treinstation Utrecht Maliebaan 11 min. lopen (0,9 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (17 m)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Jansdam 2a

5% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jansdam in Utrecht

Een geschikte kantoorruimte huren aan de Jansdam in Utrecht? Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1920 en heeft een karakteristieke uitstraling. Met een geweldig uitzicht op de Dom, een heerlijk zonnig dakterras en een hippe inrichting maakt dit een perfecte locatie voor jouw onderneming. Daarnaast is ook de bereikbaarheid goed en is het servicelevel in van hoog niveau.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je al een flexwerkplek voor maar €293,- per maand. Naast het huren van een flexwerkplek kun je in dit kantoorpand ook een bel-unit of vergaderruimte huren. De kantoorruimten en werkplekken zijn stijvol ingericht en worden via een all-in concept verhuurd. Meer weten hierover? Neem vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants.

Een receptie en pantry

Wanneer je een werkplek huurt in dit eigentijdse kantoorgebouw, kun je direct gebruik maken van de receptiediensten. Denk hierbij een vriendelijk ontvangst voor je klanten, het verwerken van de post en het opnemen van binnenkomende telefonie. Ook is er in dit kantoorgebouw een pantry aanwezig waar je verse koffie kunt halen en zijn er printvoorzieningen voorhanden. Bovendien zijn er ook mogelijkheden wat catering betreft. Voldoende services en voorzieningen in dit kantoorpand dus!

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend te noemen. Utrecht Centraal is op korte loopafstand gelegen en op 50 meter afstand van het kantoorpand bevindt zich een bushalte. Ook de bereikbaarheid per auto is prima te doen. Verschillende rijkswegen zoals de A2, A12 en de A28 liggen in de nabijheid van het kantoorpand. Tevens ligt de publiekstrekker de Domtoren op een loopafstand van circa 5 minuten!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jansdam in Utrecht?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren op deze ideale werklocatie aan de Jansdam in Utrecht? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in, en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Jansdam.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jansdam 2a in Utrecht Centrum

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Een pand met een prachtige locatie in het centrum van Utrecht.

Het enige nadeel hierbij is dat het kantoor zelf niet over parkeerplekken beschikt. Gelukkig is het met het openbaar vervoer wel prima te bereiken.

V

Het gemak van alle voorzieningen, top

J

Moderne pantry en goede services vanuit de receptie.

Leuk plekje in Utrecht.

L

Hele3 leuke locatie in Utrecht!

Ziet er allemaal super fris en schoon uit.

K

Heel fijn dat de receptie ook voor de telefoonbeantwoording kan zorgen, komt toch nog geregeld voor dat ik zelf niet in de gelegenheid ben de telefoon te beantwoorden.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jansdam 2a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner