Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Jansdam 2a

4 (5 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Jansdam 2a in Utrecht Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Jansdam in Utrecht

Een geschikte kantoorruimte huren aan de Jansdam in Utrecht? Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1920 en heeft een karakteristieke uitstraling. Met een geweldig uitzicht op de Dom, een heerlijk zonnig dakterras en een hippe inrichting maakt dit een perfecte locatie voor jouw onderneming. Daarnaast is ook de bereikbaarheid goed en is het servicelevel in van hoog niveau.

Huurprijzen

In dit kantoorpand huur je al een flexwerkplek voor maar €293,- per maand. Naast het huren van een flexwerkplek kun je in dit kantoorpand ook een bel-unit of vergaderruimte huren. De kantoorruimten en werkplekken zijn stijvol ingericht en worden via een all-in concept verhuurd. Meer weten hierover? Neem vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. 

Een receptie en pantry

Wanneer je een werkplek huurt in dit eigentijdse kantoorgebouw, kun je direct gebruik maken van de receptiediensten. Denk hierbij een vriendelijk ontvangst voor je klanten, het verwerken van de post en het opnemen van binnenkomende telefonie. Ook is er in dit kantoorgebouw een pantry aanwezig waar je verse koffie kunt halen en zijn er printvoorzieningen voorhanden. Bovendien zijn er ook mogelijkheden wat catering betreft. Voldoende services en voorzieningen in dit kantoorpand dus! 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend te noemen. Utrecht Centraal is op korte loopafstand gelegen en op 50 meter afstand van het kantoorpand bevindt zich een bushalte. Ook de bereikbaarheid per auto is prima te doen. Verschillende rijkswegen zoals de A2, A12 en de A28 liggen in de nabijheid van het kantoorpand. Tevens ligt de publiekstrekker de Domtoren op een loopafstand van circa 5 minuten! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jansdam in Utrecht?

Zie jij het al zitten om een kantoorruimte te huren op deze ideale werklocatie aan de Jansdam in Utrecht? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants en plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in, en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Jansdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Een pand met een prachtige locatie in het centrum van Utrecht.

Het enige nadeel hierbij is dat het kantoor zelf niet over parkeerplekken beschikt. Gelukkig is het met het openbaar vervoer wel prima te bereiken.

V

Het gemak van alle voorzieningen, top

J

Moderne pantry en goede services vanuit de receptie.

Leuk plekje in Utrecht.

L

Hele3 leuke locatie in Utrecht!

Ziet er allemaal super fris en schoon uit.

K

Heel fijn dat de receptie ook voor de telefoonbeantwoording kan zorgen, komt toch nog geregeld voor dat ik zelf niet in de gelegenheid ben de telefoon te beantwoorden.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Jansdam 2a

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen