Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Vinkenburgstraat 2A

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vinkenburgstraat 2A in Utrecht Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vinkenburgstraat (Centrum)

Een prachtig kantoorpand aan de Utrechtse grachten, dat is dit pand aan de Vinkenburgstraat. Het kantoorpand is in het jaar 1850 gebouwd en staat sinds 1993 officieel ingeschreven als rijksmonument. Momenteel worden hier diverse kantoorkamers voor de verhuur aangeboden. En wie wil dat nou niet, een werkplek huren met uitzicht over de gracht! 

Huurprijzen, kantoor Vinkenburgstraat, Utrecht 

Je huurt in dit kantoorpand een kantoorruimte tegen een relatief lage huurprijs. Momenteel zijn er nog 5 kantoorplekken beschikbaar. De kantoorruimten zijn te huur vanaf €250,- per werkplek per maand. Wil je uitzicht over de prachtige Utrechtse gracht? Dan betaal je maandelijks een huurprijs vanaf €275,- per werkplek. 

Vinkenburgstraat: laserprinter, koffieautomaat en een groot dakterras 

Als je besluit een kantoorruimte te huren aan de Vinkenburgstraat in Utrecht zitten vrijwel alle services en voorzieningen bij de huurprijs inbegrepen. Zo is er een laserprinter aanwezig waar jij gratis gebruik van kunt maken. Verder beschikt het pand over een koffieautomaat en razendsnel internet. Daarnaast zijn er spreekkamers voorhanden en kun jij ’s zomers genieten van een kopje koffie op het grote dakterras. Tot slot zitten ook de kosten voor de schoonmaak en gas, water en elektriciteit gewoon bij de huurprijs inbegrepen. Je komt dus achteraf niet meer voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid, Vinkenburgstraat, Utrecht 

Dit kantoorpand is gelegen op een werkelijke toplocatie. Naar Utrecht Centraal is het slechts 10 minuten lopen. Ook voor autoreizigers heeft dit pand een prettige centrale ligging. Vanaf de A12, A2 en A28 ben je in slechts enkele minuten op kantoor. Het zal je niet verbazen, maar in de directe omgeving van het kantoorgebouw is werkelijk van alles te beleven. Zo ligt de welbekende Yoghurt Barn op een afstand van slechts 300 meter. En wil je graag met collega’s uit werk een hapje eten? Ga dan eens naar Restaurant Will’s. Een toprestaurant waar je tevens terecht kunt voor het houden van vergaderingen of evenementen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Vinkenburgstraat?

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte in het bruisende centrum van Utrecht? Stop dan met zoeken en breng een bezoekje aan dit prachtige grachtenpand. Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Aan de Utrechtse grachten in een prima afgewerkt kantoor!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vinkenburgstraat 2A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen