Kantoorruimte huren Utrecht Centrum, Maliebaan 87

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Maliebaan 87 in Utrecht Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 490 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Maliebaan in Utrecht (Centrum)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in het Centrum van Utrecht? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Maliebaan. Hier zijn momenteel 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Het kantoorpand is gebouwd in 1850, maar er is in de tussentijd veel gebeurd aan de inrichting van het kantoorpand. Je huurt op deze locatie moderne kantoorruimten met een lichte en openlijke sfeer.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorkamers hebben een oppervlakte van 16 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €490,-. Deze kantoorunits worden gemeubileerd opgeleverd, ideaal wanneer je geen tijd of zin hebt om je bezig te houden met de inrichting van je kantoorkamer. Daarnaast maak je op deze locatie ook gebruik van glasvezel internet, ideaal wanneer je van snel en efficiënt werken houdt. Benieuwd? Plan dan snel een rondleiding in.

Schoonmaak, een pantry en lunchmogelijkheden

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Maliebaan in Utrecht Centrum hoef jij je niet druk te maken over het schoonmaken van je kantoor, dit wordt namelijk voor jou gedaan! Daarnaast is er een luxe pantry in het kantoorgebouw aanwezig waar je heerlijke koffie kunt zetten voor jou en je collega’s. In de middag genieten van een heerlijke lunch? Dit is ook mogelijk! Erg handig wanneer er gasten langskomen en gezamenlijk gaat lunchen. Reis je met de auto naar je werkplek? Er is markeergelegenheid aan de voorzijde van het kantoorpand. Al deze services en faciliteiten zorgen voor een fijne locatie om een kantoorruimte te huren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een ideale ligging, namelijk midden in het centrum van Utrecht. Alles is met een korte loopafstand makkelijk bereikbaar. Denk bijvoorbeeld aan de leuke winkels, gezellige terrasjes en goede restaurants. Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf de afritten A27, A12 en A28. Reis je met het openbaar vervoer? Het is vanaf je werkplek slechts 4 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte en 10 minuten naar het treinstation Utrecht Maliebaan.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Maliebaan in Utrecht Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Maliebaan in Utrecht Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in. Heb je nog een paar vragen of plan je liever gezamenlijk een rondleiding in? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Maliebaan.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Op een perfecte locatie gelegen, je loopt zo het heerlijke centrum van Utrecht in.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Maliebaan 87

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen