Super deal

Utrecht Centrum, Drieharingstraat 6-2

5 (4)

(Flex)werkplekken

vanaf € 350 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 1.500 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Drieharingstraat in Utrecht Centrum

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren midden in het centrum van Utrecht, maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden voor jouw organisatie? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Drieharingstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren en/of werkplekken. Je maakt hier gebruik van flexibele huurvoorwaarden en het servicelevel is van hoog niveau. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorunit heeft een totale oppervlakte van 32 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1500,-. Is een kantoorkamer te groot en huur je liever 1 of 2 flexibele werkplekken? Ook dat is mogelijk! Voor een maandelijks bedrag van €350,- huur jij op deze locatie een comfortabele werkplek. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Vergaderruimte, schoonmaakservice en lunchfaciliteiten

Het huren van een kantoorruimte of werkplek aan de Drieharingstraat in Utrecht Centrum biedt vele voordelen, je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Waaronder de vergaderruimte! Handig om te gebruiken wanneer je klanten wilt uitnodigen of een presentatie wilt geven aan een van je collega’s. In je kantoorruimte hoef jij je ook geen zorgen te maken over wanneer je jouw werkplek schoongemaakt moet worden. Dit wordt namelijk voor jou gedaan! In de middag kun je hier genieten van een basic lunch met broodjes en koffie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een prachtige locatie gelegen, midden in het centrum van Utrecht. Alles is makkelijk bereikbaar op korte loopafstand, denk hierbij aan de gezellige terrassen en leuke winkels. Om het kantoorgebouw te bereiken met de auto ben je vanaf verschillende snelwegen gemiddeld 10 minuten onderweg. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 3 minuten loopafstand.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Drieharingstraat in Utrecht Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Drieharingstraat in Utrecht Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Drieharingstraat.

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Drieharingstraat in Utrecht Centrum

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Drieharingstraat in Utrecht Centrum.

  1. Selecteer een kantoorruimte
  2. Richt je kantoorruimte in
  3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

4 beoordelingen Drieharingstraat

Een informeel no-nonsense kantoor waar je lekker je ding kunt doen en productief kunt zijn.

Het zit midden in de de binnenstad vlak naast het centraal station. Erg gezellig dus tussen de restaurants en koffietentjes.

Perfecte locatie

Toplocatie en leuke mensen

Superfijne werkplek in hartje stad.

Je hebt alle voorzieningen zo gauw je de voordeur uitstapt en tegelijkertijd een rustige werkplek met toffe tech, creatieve en andere bedrijven + freelancers!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!