Rotterdam Kop van Zuid, Wilhelminakade 139

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 946 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Wilhelminakade in Rotterdam (Kop van Zuid)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Rotterdam Kop van Zuid? Neem dan een kijkje in het indrukwekkende kantoorgebouw aan de Wilhelminakade. Het business center is de hoogste van de hele Benelux, door deze hoogte maakt het kantoorgebouw deel uit van de Rotterdamse skyline. Het is een visitekaartje voor je bedrijf om op deze locatie een kantoorruimte te huren. Ook hier maak je gebruik van serivicepakketten, jij als huurder wordt daarin volledig ontzorgd. Nieuwsgierig hoe het er hier allemaal uitziet? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Voor de exacte beschikbaarheid? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Een professioneel service team

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Wilhelminakade in Rotterdam Kop van Zuid, kun je gebruik maken van een servicepakket. Wanneer je gebruik maakt van deze pakketten, staat er een service team voor jou klaar die de hele dag facilitaire taken voor jou kunnen uitvoeren. Jij kunt je hierdoor volledig richten op je core business. Je kunt bij hen terecht voor het ontvangen van jouw gasten, bij de receptie kunnen ze je post verwerken en de telefoon aannemen, administratieve werkzaamheden en ze kunnen zelfs een stomerij of schoenmaker voor je regelen indien nodig. Kortom, het huren aan de Wilhelminakade is zorgeloos en comfortabel.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd in een professionele werkomgeving, veel bedrijven zijn hier al gevestigd. Door de hoogte heb je prachtig uitzicht over Rotterdam, onder andere op de Maas. Om het business center te bereiken ben je slechts een kwartiertje onderweg vanaf verschillende rijkswegen zoals de A20, A16 en A13. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een korte loopafstand van 5 minuten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Wilhelminakade in Rotterdam Kop van Zuid?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Wilhelminakade in Rotterdam Kop van Zuid? Plan dan nu een rondleiding! Zijn er vragen en/of onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Rotterdam!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!