Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Westplein 55

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam 5 min. lopen (0,4 km)
 • Metrostation Rotterdam, Westplein 1 min. lopen (57 m)
 • Treinstation Rotterdam Blaak 24 min. lopen (1,9 km)
 • Metrostation Rotterdam, Leuvehaven 8 min. lopen (0,7 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westplein 55 in Rotterdam Centrum

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 201 m2
  Huurprijs: € 4.190 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Westplein in Rotterdam

Wil jij een kantoorruimte huren aan het Westplein in Rotterdam? In dit moderne Rijksmonument huur je een kantoorruimte op een top locatie. Het pand is gebouwd in het jaar 1929 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 10.133 m2 wat is verdeel over 6 bouwlagen. De kantoorruimte van 201 m2 is te vinden op de  1e verdieping, geen zorgen er is een liftinstallatie aanwezig in het pand. Ook zijn er nog andere voorzieningen en services waar jij gebruik van kunt maken. Zo huur je al voor een klein bedrag per maand een parkeerplaats in de parkeergarage onder het gebouw. 

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw gelegen aan de Rotterdamse haven is er een kantoorruimte beschikbaar van 201 m2. Deze kantoorruimte heeft een representatieve en zakelijke uitstraling. Dit komt omdat het pand in stijl is gerestaureerd waarbij ze gebruik hebben gemaakt van veel hout, natuursteen en gebrandschilderde ramen. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €4190,-. Een parkeerplek huur je al vanaf €125,- in de maand. Op dit moment bevinden zich op de begane grond enkele horecagelegenheden, waaronder; Restaurant Granny’s. Op de 1e verdieping zijn kantoren gevestigd en de daar bovenliggende verdiepingen zijn appartementen.

24/7 toegankelijk, bemande receptie en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Westplein in Rotterdam beschik je over een sleutel van jouw eigen ruimte en kun je op elk moment van de dag de gehele week naar je werkplek. Bij binnenkomst tref je een hele royale hal waar ook een receptie is gevestigd. Zij kunnen je ondersteunen met werkzaamheden zoals postverwerking en binnenkomende telefonie. Heb je niet altijd zin om te lunchen bij de horecagelegenheden die in het pand zijn gevestigd of in de nabije omgeving? Geen probleem het pand beschikt ook over een pantry waar jij in de pauze lekker je lunch kunt voorbereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen aan het historische Scheepvaartkwartier. In dit gedeelte van Rotterdam (aan de rand van het centrum) zijn er nog vele andere zakelijke dienstverleningen gevestigd. Om het kantoorgebouw te bereiken doe je er vanaf de dichtstbijzijnde bushalte slechts 5 minuten over. Mocht je met de auto willen komen de opritten van de snelweg zijn 4 kilometer verwijderd van het kantoor. In de nabije omgeving is ontzettend veel te beleven er zijn namelijk restaurants, cafés, winkels, supermarkten en ook parken waar je een heerlijke wandeling kunt maken in bijvoorbeeld je pauze. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Westplein in Rotterdam?

Ben jij enthousiast geworden over de mooie ruimte, voorzieningen en top locatie aan het Westplein in Rotterdam? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie en vragen mag je altijd contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

N

Een karakteristiek kantoorpand, ziet er mooi uit!

A

Prachtige details zijn bewaard gebleven in het gebouw!

Een unieke locatie om een werkplek te huren

F

wat een opmerkelijk kantoor.

gewoon weg top!!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westplein 55

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen