Rotterdam Centrum, Coolsingel 6

Kantoorruimte huren aan de Coolsingel (Centrum)

In dit prachtige, eigentijdse kantoorpand aan de Coolsingel zijn diverse kantoorruimten te huur. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1955 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 11.376 m2. Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige buurt met vele leuke horecagelegenheden rondom. Zo ben je binnen een paar minuten lopen bij de gezellige cocktailbar HUGH!

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn verschillende kantoorruimten te huur, variërend van 11 m2 tot 89 m2. Voor een kantoorruimte van 11 m2 betaal je maandelijks €1125,-. Je huurt dan een kantoorruimte met 2 werkplekken. Liever een grotere ruimte huren? De ruimte van 89 m2, die 14 werkplekken bevat, is te huur voor €9500,- per maand. Liever een flexwerkplek huren op deze toplocatie? Deze zijn al te huur vanaf €150,- per maand. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de huurprijzen, kun je vrijblijvend contact opnemen met onze vastgoedconsultants.

Receptiediensten en 24/7 toegang 

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren aan de Coolsingel in Amsterdam, dan kun je direct gebruik maken van vele services en voorzieningen. Zo beschikt het kantoorpand over een bemande receptie. De receptionisten kunnen je helpen met diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Daarnaast heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte. Hierdoor kun je er ook voor kiezen om 's avonds te werken. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid bij het kantoorpand. Parkeerprijzen zijn tegen een leuk bedrag te huur.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Werknemers die met het openbaar vervoer reizen kunnen het beste uitstappen bij treinstation Beurs. Vanaf dit station is het slechts 8 minuten lopen naar kantoor. Ook is het mogelijk de bus te pakken richting bushalte Stadhuis. Deze bushalte ligt op een afstand van slechts 200 meter. Deze goede bereikbaarheid maakt dat het kantoorpand ook zeer geschikt is voor het houden van meetings met zakenpartners. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Coolsingel?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren op deze toffe locatie in Rotterdam? Aarzel dan niet langer en kom gauw eens een kijkje nemen! Dit doe je door een rondleiding in te plannen, gratis en geheel vrijblijvend. 

Huur in een prachtig kantoorpand aan de Coolsingel! Coolsingel 6 Rotterdam Centrum Toplocatie!

2 beoordelingen Coolsingel

Gaaf pand met mooie ruime ruimten

Moderne kantoor- en vergaderruimtes, ziet er strak uit!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!