Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Westersingel 44

5 (3 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westersingel 44 in Rotterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Uniek pand met een uitstraling die nog unieker is aan de Westersingel

In het bruisende Rotterdam aan de Westersingel staat een prachtig vooroorlogs pand met een unieke inrichting. Aan de Westersingel van Rotterdam staat een prachtig oud pand met een unieke ambiance. Als je in dit pand aan het werk bent, voel je je meteen thuis. De radio staat aan in de hal en je wordt hartelijk ontvangen door één van de verhuurders.

Over de verhuurder

De verhuurders zijn trots op Rotterdam. Ze hebben de sfeer van oud Rotterdam door het hele vooroorlogse pand heen verwerkt. Ze vinden het belangrijk dat jij je hier thuis voelt. Daarom vinden de verhuurders het fijn dat er onderling goed contact is. Je moet namelijk met veel zin naar je werk gaan. Als je als ondernemers samen in hetzelfde pand werkt, ben je net buren. De sfeer is onderling dan ook open en vriendelijk.

Een gevoel bij de kantoorruimtes

Dit prachtige pand uit 1894 was oorspronkelijk een woonhuis. Nu is het een bijzondere plek waar ondernemers elkaar ontmoeten. Door het hele gebouw vind je originele lijsten, klokken en ornamenten die het pand een unieke en huiselijk sfeer geeft. Alle kantoren zijn ruim en sfeervol. Ze hebben ieder hun eigen unieke uitstraling door de oude grote ramen, hoge plafonds en prachtige deuren. Alle originele details zijn intact. De ruimtes kun je inrichten en indelen naar jouw wens. De verhuurders zijn heel flexibel.

Diversiteit in dit kantoorgebouw

In dit unieke bedrijfsverzamelgebouw vind je verschillende soorten ondernemers. Diversiteit in dit pand is belangrijk, want zo versterk je elkaar. Je vindt hier een cateringbureau, die overigens ook de catering doet in het pand. Er is een accountant aanwezig, een verzekeringsmaatschappij, een coach en een modeontwerpster. Om de week is er een borrel of wordt er gezamenlijk geluncht als daar vraag naar is.

De faciliteiten

De meest indrukwekkende ruimte van dit pand is de vergaderruimte. De vergaderruimte is klassiek, ruim, sfeervol en authentiek. De ruimte neemt je terug naar 1894 vanwege de originelen ornamenten. De perfecte plek om jou klanten uit te nodigen of een vergadering te houden met een kleine of grote groep mensen. Naast de stijlvolle inrichting zijn er ook praktische dingen die voordelen hebben voor jou als huurder. Zo is er een keuken aanwezig, heb je een eigen postvak, WiFi en kun je printen. Maar de grootste luxe is de tuin. De ruime groene achtertuin biedt jou de optie lekker buiten te eten, of tijdens werk even frisse lucht of wat zonnestralen te pakken. En in de winter gaat de vuurkorf aan. Genoeg redenen om als startende ondernemer hier jouw kantoorruimte te huren!

De locatie

Dit prachtige gebouw is te vinden aan de Westersingel op 5 minuten lopen van Rotterdam Centraal. Dit betekent dat je midden in het bruisende centrum van Rotterdam zit. De supermarkten en koffietentjes zijn dan ook in dezelfde straat al te vinden. In de omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Super gave locatie voor een vergadering of kantoorruimte!

A

Combinatie van authentiek en modern, echt zo vet

W

Ruimtes zijn speels ingericht, vooral de gezamenlijke ruimtes geven echt een huiskamergevoel!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westersingel 44

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen