Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Westblaak 155-189

5 (5 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Westblaak 155-189 in Rotterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Flexibele, zakelijke en betaalbare kantoorruimtes te huur in hartje Rotterdam

Werken op een centrale plek in Rotterdam? Dit is uw kans! Binnen dit representatieve kantoorpand met een typisch Rotterdams karakter kunt u kantoorruimtes op maat vanaf 100 m2 huren.

Recente verbouwing, stilteruimten en lekkere koffie 

Het kantoorgebouw is recent verbouwd en wordt bijzonder goed onderhouden. U kunt gebruik maken van onze hoogwaardige faciliteiten, zoals de stilteruimtes en het dakterras. Hier kunt u relaxen onder het genot van een kop koffie, om even te ontspannen tussen de werkzaamheden door.

Flexibel huren? Huren kan hier al voor 1 jaar

Het kantoorpand heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 6.160 m2 en is gelegen in het centrum van Rotterdam. U kunt hier een kantoorruimte huren op basis van een hoge mate van flexibiliteit. Wanneer uw voorkeur uit gaat naar een langere huurperiode, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Een geweldige kantoorlocatie aan de Westblaak

De locatie kenmerkt zich door de uitstekende mogelijkheden om per openbaar vervoer te reizen. Ook met het eigen vervoer is het kantoorgebouw bereikbaar. Dit zegt alles over de goede toegankelijkheid van dit kantoorgebouw in Rotterdam. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat (>100 m2)? Zoek dan niet verder en plan gratis uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Alles in dit kantoor is goed geregeld.

Erg vriendelijk personeel en de faciliteiten zijn divers en ook goed in orde. Het uitzicht over de skyline van Rotterdam alleen al is de moeite waard!

R

Prachtlocatie in Rotterdam, gelegen naast het water.

H

Grote kantoorruimte en tevens ook een groot dakterras aanwezig.

K

Aan de buitenkant had het wat meer uitstraling mogen hebben maar van binnen is alles prima!!

K

Fijne locatie in Rotterdam, mooi.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Westblaak 155-189

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen