Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Weena 308-310

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weena 308-310 in Rotterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Unit #13043

  Ruimte: 116 m2
  Huurprijs: € 3.000 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Rotterdam? Zoek dan niet verder, wij hebben de perfecte kantoorunit voor jou beschikbaar. In het kantoorgebouw aan de Weena heb je de mogelijkheid om een moderne en industriële kantoorruimte te huren. Naast de top locatie in Rotterdam zijn er ook veel andere voordelen waar je van kunt profiteren wanneer je besluit hier te gaan huren. Wil je er achter komen wat deze voordelen zijn? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 116 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €3000,- per maand. Daarnaast huur je hier ook met gunstige huurvoorwaarden, de minimale huurtermijn is namelijk slechts 6 maanden met een opzegtermijn van 1 maand.Erg flexibel dus! Wil je graag de kantoorkamer met eigen ogen bekijken? Plan dan een rondleiding in!

24/7 toegankelijkheid en een representatieve entree

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Weena in Rotterdam Centrum, is de kantoorruimte niet de enige omgeving waar je gebruik van kunt maken. In het kantoorgebouw zijn er veel services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie comfortabel maken. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, handig wanneer je als organisatie geen 9 tot 5 mentaliteit hebt! Daarnaast tref je bij binnenkomst in het kantoorgebouw een representatieve entree, de receptionisten kunnen dagelijks jouw bezoekers ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeker gunstig, je huurt hier namelijk een kantoorruimte midden in het centrum van Rotterdam. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op een korte loopafstand bereik je al het Centraal Station van Rotterdam, vanaf hier bereik je met de trein makkelijk andere steden in Nederland. Reis je met de auto naar je werkplek? Binnen enkele minuten rijden bereik je al de rijksweg A20.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Weena in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst nog wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Via SKEPP huur jij gratis en geheel vrijblijvend jouw nieuwe kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weena 308-310

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen