Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Weena 308-310

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Weena 308-310 in Rotterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Weena in Rotterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren midden in het centrum van Rotterdam? Zoek dan niet verder, wij hebben de perfecte kantoorunit voor jou beschikbaar. In het kantoorgebouw aan de Weena heb je de mogelijkheid om een moderne en industriële kantoorruimte te huren. Naast de top locatie in Rotterdam zijn er ook veel andere voordelen waar je van kunt profiteren wanneer je besluit hier te gaan huren. Wil je er achter komen wat deze voordelen zijn? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 116 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €3000,- per maand. Daarnaast huur je hier ook met gunstige huurvoorwaarden, de minimale huurtermijn is namelijk slechts 6 maanden met een opzegtermijn van 1 maand.Erg flexibel dus! Wil je graag de kantoorkamer met eigen ogen bekijken? Plan dan een rondleiding in!

24/7 toegankelijkheid en een representatieve entree

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Weena in Rotterdam Centrum, is de kantoorruimte niet de enige omgeving waar je gebruik van kunt maken. In het kantoorgebouw zijn er veel services en faciliteiten aanwezig die het huren op deze locatie comfortabel maken. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, handig wanneer je als organisatie geen 9 tot 5 mentaliteit hebt! Daarnaast tref je bij binnenkomst in het kantoorgebouw een representatieve entree, de receptionisten kunnen dagelijks jouw bezoekers ontvangen.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeker gunstig, je huurt hier namelijk een kantoorruimte midden in het centrum van Rotterdam. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op een korte loopafstand bereik je al het Centraal Station van Rotterdam, vanaf hier bereik je met de trein makkelijk andere steden in Nederland. Reis je met de auto naar je werkplek? Binnen enkele minuten rijden bereik je al de rijksweg A20.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Weena in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wil je graag eerst nog wat vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Via SKEPP huur jij gratis en geheel vrijblijvend jouw nieuwe kantoorruimte aan de Weena in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Afgelopen vrijdag een rondleiding gehad in het pand aan de Weena 308.

Was erg aangenaam verrast over de inrichting van het pand en van de unit. SKEPP heeft mij geholpen aan het vinden van een toplocatie midden in Rotterdam, bedankt daarvoor.

F

Top locatie middenin Rotterdam en daarnaast goed bereikbaar.

Je kunt gemakkelijk met het openbaar vervoer bij het kantoorpand komen. Maar ook met de auto kan je er goed komen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Weena 308-310

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen