Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Volmarijnstraat 144B

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Volmarijnstraat 144B in Rotterdam Centrum

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 353 € 300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Volmarijnstraat in Rotterdam

In dit kantoorpand aan de Volmarijnstraat in Rotterdam krijg jij de mogelijkheid om een fijne werkplek te huren. De kantoorruimte beschikt over 4 volwaardige werkplekken die jouw werkdag compleet kunnen maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag verder.

Kantoorruimte huren

De werkplekken zijn volledig gemeubileerd en voorzien van diverse hoogwaardige faciliteiten. Een werkplek in dit kantoorpand huur je al voor maar €300,- per maand. Hierbij krijg jij toegang tot een nette en fijne werkomgeving en een stijlvolle werkplek.

Een nette pantry, vergaderruimte en optimale werkomstandigheden

Het kantoorpand beschikt over een nette gedeelde pantry. Een fijne plek om je maaltijd te bereiden en te genieten van je pauze. De pantry is voorzien van een koffiezetapparaat met bonen waar jij terecht kunt voor een goede kop koffie. Bij het huren van een werkplek krijg je toegang tot diverse faciliteiten zoals een vergaderruimte met presentatiescherm, belruimte en fijne lounge faciliteiten. Door de aanwezigheid van vloerverwarming en airconditioning heerst er altijd een fijne temperatuur. Door de vele raampartijen geniet je van het veel daglicht.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich aan de rand van het centrum van Rotterdam. Je hebt met de auto snel toegang tot zowel de A20 als de A13. Dit maakt jouw nieuwe werkplek goed bereikbaar door middel van de auto. Ook het openbaar vervoer biedt wellicht een goede uitkomst. Op loopafstand bevinden zich diverse metrostations die jou verbinding geven met diverse hotspots in de omgeving. Ook is het centraal station van Rotterdam snel te bereiken met de fiets. In de omgeving zijn diverse bedrijven, ondernemers en winkels gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Het ruime aanbod horecagelegenheden maakt het mogelijk om een zakelijke afspraak te plannen of om even heerlijk te ontspannen onder het genot van een hapje en drankje.

Kantoorruimte huren aan de Volmarijnstraat in Rotterdam?

Wil jij een fijne werkplek huren aan de Volmarijnstraat in Rotterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze prachtige locatie.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Volmarijnstraat 144B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen