Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Stationsplein 45

Voorzieningen
  • Koffie/thee
  • Printen
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • Keuken
  • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 45 in Rotterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein (Centrum)

Kantoorruimte huren in een kantoorpand uit de jaren '50? Dat kan! In dit prachtige kantoorgebouw aan het Stationsplein zijn nog meerdere ruimten beschikbaar. De karakteristieke trekjes uit de jaren '50 zijn nog altijd zichtbaar. De ambiance van dit kantoorpand is erg levendig op zakelijk gebied. Er heerst een formele, flexibele en modern sfeer in dit kantoorgebouw.  

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn meerdere grote kantoorruimten beschikbaar. Je huurt bijvoorbeeld al een ruimte van 131 m2 voor €2055,- per maand. In sommige kantoorruimten is een pantry aanwezig. De ruimten worden niet standaard gemeubileerd opgeleverd, hierdoor kun jij de ruimte geheel naar eigen wens invullen. 

Vergaderruimten, parkeerruimte en oplaadpunten 

De services en voorzieningen in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Er zijn meerdere vergaderruimten aanwezig waar je als huurder gebruik van kunt maken. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen voor alle huurders. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het vinden van een kantoorplaats. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig. Ideaal toch?  

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van dit kantoorgebouw is perfect. Het kantoorgebouw is vlakbij het centraal station van Rotterdam gelegen. Ook het centrum van Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. Tevens ligt het kantoorpand naast een internationaal vervoersknooppunt. En wat helemaal leuk is, is dat er een rooftop coctailbar in het gebouw gevestigd is.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Stationsplein?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren? Dat kan! Plan vandaag nog een rondleiding in en kom gezellig een kijkje nemen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 45

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen