Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Schouwburgplein 30-34

5 (4 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Schouwburgplein 30-34 in Rotterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorgebouw aan het Schouwburgplein in Rotterdam!

De renovatie van het kantoorgebouw in 2014 heeft gezorgd voor een frisse uitstraling. De ligging aan het Schouwburgplein betekent een groot pluspunt. Hierdoor heeft u vele waardevolle voorzieningen in de omgeving, zoals winkels, musea, restaurants, hotels en bioscopen.

Nog slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in dit populaire kantoorgebied

Er is op dit moment nog slechts 1 kantoorruimte te huur in dit kantoorgebouw. Het betreft een kantoorruimte van 560 m2. In overleg kan deelverhuur ook een optie zijn! De rest van het kantoor is al verhuurd aan huurders, die hier al jaren huren. In principe huurt u hier voor de lange termijn, maar in overleg is een korte huurperiode bespreekbaar.

U betaalt €150,- per m2 per jaar, als u besluit hier kantoorruimte te huren

Huren aan het Schouwburgplein betekent dat u jaarlijks €150,- per m2 betaalt. Daar valt weinig voor te zeggen, voor een kantoorruimte zoals op deze gunstige locatie. Helemaal als je daar de uitstekende bereikbaarheid bij optelt. Rotterdam Centraal Station ligt op loopafstand en de snelweg A20 is snel te bereiken. Waar wacht u nog op? 

Maak gebruik van services, laat bijvoorbeeld een receptioniste uw gasten ontvangen

In dit kantoorgebouw kunt u gebruik maken van de services van de receptioniste. Komen er nogal eens mensen op bezoek? Vraag de receptioniste of ze uw gasten wil ontvangen. Voor de mensen die met de auto naar de kantoorruimte rijden is het waardevol om te weten dat er ruimte is om uw auto te parkeren. 

Uw nieuwe kantoorruimte eerst bekijken? Plan een rondleiding in bij SKEPP!

Wanneer u het ziet zitten om hier kantoorruimte te huren, is het verstandig om een rondleiding in te plannen. Bij SKEPP doet u dit gratis, via het menu rechts op deze pagina. Ga gauw een kijkje nemen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Zowel van binnen als van buiten een erg mooi kantoor, het spreekt me erg aan.

Ik ben op zoek naar een werkplek in het centrum, helaas zijn er alleen nog kantoorruimten beschikbaar

A

Het interieur en de uitstraling van het kantoor spreken me erg aan, en het ligt op loopafstand van het Centraal Station, dit vind ik erg prettig, omdat ik altijd met de trein reis.

T

Met het centraal station op loopafstand zit dit kantoor echt op een toplocatie

J

Grote licht ruimte te huur.

Ook mooie plekken gecreëerd om even te ontspannenWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Schouwburgplein 30-34

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen