VERHUURD

Rotterdam Centrum, 's-Gravendijkwal 28-36

  • Vergaderplek

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de ’s-Gravendijkwal (Centrum)

Kantoorruimte huren aan de ’s-Gravendijkwal (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte op maat aan de ’s-Gravendijkwal in Rotterdam? Zoek dan niet verder. Op deze locatie huur je zeer gunstig, gezien de ligging vlakbij diverse winkels zoals de supermarkten Aldi en Dirk van den Broek. Het kantoorgebouw stamt uit het jaar 1976 en heeft een totale gebruikersoppervlakte van 4875 m2. 

Huurprijzen, kantoor ’s-Gravendijkwal, Rotterdam

Op de 4e en 5e verdieping van dit kantoorgebouw is er kantoorruimte beschikbaar vanaf 455 m2. De huurprijs hiervan bedraagt €75,- per m2 per jaar. In principe huur je in dit kantoorpand een kantoorruimte voor de lange termijn. Mocht je toch op flexibele basis willen huren, dan is dit eventueel bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met onze vastgoedconsultants. 

’s-Gravendijkwal: een lift en een dakterras 

Dit kantoorpand aan de ’s-Gravendijkwal, gelegen in de buurt Oude Westen, beschikt over alle standaard voorzieningen. Zo heb jij als huurder bijvoorbeeld 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een lift, ideaal als jij een hekel hebt aan traplopen. Misschien wel het meest toffe aan dit kantoorpand, het beschikt over een eigen dakterras. Hier kun je heerlijk een broodje eten tijdens de pauze en genieten van de buitenlucht!

Locatie en bereikbaarheid, ’s-Gravendijkwal, Rotterdam

De bereikbaarheid van dit kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Rotterdam Centraal Station ligt op een loopafstand van slechts 15 minuten. Hier kun je de bus pakken richting bushalte Henegouwerlaan. Deze bushalte ligt op 200 meter afstand van het kantoorgebouw. Daarnaast is het kantoorgebouw ook met de auto prima te bereiken. Vanaf zowel de A20, A13 en A15 ben je binnen enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de ’s-Gravendijkwal?

Wil jij net als vele anderen ook graag een kantoorruimte huren aan de ’s-Gravendijkwal? Plan dan gratis een rondleiding in en kom snel kijken of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit. Gratis en geheel vrijblijvend! 

Representatieve kantoorruimte beschikbaar in Rotterdam 's-Gravendijkwal 28-36 Rotterdam Centrum Toplocatie!

4 beoordelingen 's-Gravendijkwal

In het pand heerst een vriendelijke sfeer, en het dakterras is een fantastische plek om te ontspannen of om te lunchen.

Ik reis altijd met mijn auto, en de bereikbaarheid van dit kantoor is zeer goed, omdat het pand vlakbij de A13 en de A20 ligt. Ook beschikt het gebouw over een sociaal hart, waar je kunt netwerken met andere huurders.

Betaalbare en goed uitziende kantoorruimte in Rotterdam.

Zelf ben ik alleen nog niet helemaal overtuigd van de locatie

Een hele verdieping huren zal ideaal zijn voor een startende onderneming.

En prettig dat er een lift aanwezig is, toch fijn als de ruimtes zich op de 4e en 5e verdieping bevinden.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!