Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Botersloot 9E

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Botersloot 9E in Rotterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Botersloot in Rotterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Botersloot in Rotterdam Centrum? Dit kantoorgebouw is een van de meest authentieke panden van Rotterdam. Het kantoorpand is namelijk gebouwd in het jaar 1946. Toch zijn de aanwezige kantoorruimten allemaal erg modern ingericht. De totale gebruikersoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 1190 m2. Bedrijven als marktonderzoekbureaus, financiële bedrijven en reclamebureaus huren al een kantoorruimte in dit kantoorgebouw. 

Huurprijzen

Dit kantoorpand aan de Botersloot in Rotterdam is een erg populaire kantoorlocatie. Momenteel is er slechts 2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 17 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €295,-. De duur van een huurovereenkomst in dit kantoorpand is bespreekbaar. Flexibel huren kan, maar een langer huurtermijn is over het algemeen financieel aantrekkelijker. 

Een vergaderruimte en parkeergelegenheid 

De voorzieningen en services in dit kantoorgebouw aan de Botersloot in Rotterdam Centrum zijn van erg hoog niveau. Je kunt in dit kantoorpand zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd huren. De kantoorruimten beschikken allemaal over voldoende lichtinval zodat er een prettige werksfeer ontstaat. Verder zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig in dit kantoorpand. Deze zijn allemaal voorzien van vergader- en presentatieapparatuur. Gastvrouwen zullen aanwezig zijn om je te assisteren tijdens een bijeenkomst. En belangrijk om te weten: bij dit kantoorpand is er voldoende parkeergelegenheid. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen in de buurt Stadsdriehoek, deze buurt kent een top bereikbaarheid. Met het openbaar vervoer kun je het gemakkelijkste reizen naar treinstation Rotterdam Blaak. Vanaf hier is het slechts 6 minuten lopen naar kantoor. Kom jij altijd met de auto naar kantoor? Vanaf zowel de A20 als de A13 en A16 ben je binnen enkele minuten op kantoor. In deze gezellige buurt zijn er ook volop mogelijkheden om ’s avonds gezellig een hapje te eten met collega’s. Op een afstand van slechts 200 meter vind je een authentiek Thais restaurant en het gezellige Charlie’s Kitchen ligt om de hoek!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Botersloot in Rotterdam Centrum?

Zou jij graag een kantoorruimte huren in dit populaire kantoorpand aan de Botersloot in Rotterdam Centrum? Plan dan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. Onze vastgoedconsultants helpen je hier graag bij. Wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Botersloot in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Top locatie!

T

Er zijn in dit pand meerdere vergaderruimten aanwezig, wij houden veel presentaties of zakelijke belafspraken, waardoor we deze goed kunnen benutten.

Goede optie voor ons dus.

S

Kleurrijke kantoorruimtes in hartje Rotterdam, leuk!

K

Veel vergaderruimtes om in alle rust een bespreking te houden.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Botersloot 9E

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen