Rotterdam Centrum, Botersloot 9E

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Botersloot (Centrum)

Dit kantoorgebouw is een van de meest authentieke panden van Rotterdam. Het kantoorpand is namelijk gebouwd in het jaar 1946. Toch zijn de aanwezige kantoorruimten allemaal erg modern ingericht. De totale gebruikersoppervlakte van dit kantoorpand bedraagt 1190 m2. Bedrijven als marktonderzoekbureaus, financiële bedrijven en reclamebureaus huren al een kantoorruimte in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen, kantoor Botersloot, Rotterdam

Dit kantoorpand aan de Botersloot in Rotterdam is een erg populaire kantoorlocatie. Momenteel zijn er slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Zo huur je al een ruimte van 20 m2 voor slechts €450,- per maand. Liever een grotere ruimte huren? Een ruimte van 24 m2 is te huur vanaf €650,- per maand. De duur van een huurovereenkomst in dit kantoorpand is bespreekbaar. Flexibel huren kan, maar een langer huurtermijn is over het algemeen financieel aantrekkelijker.

Botersloot: vergaderruimte en parkeergelegenheid

De voorzieningen en services in dit kantoorgebouw zijn van erg hoog niveau. Je kunt in dit kantoorpand zowel gemeubileerd als niet gemeubileerd huren. De kantoorruimten beschikken allemaal over voldoende lichtinval zodat er een prettige werksfeer ontstaat. Verder zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig in dit kantoorpand. Deze zijn allemaal voorzien van vergader- en presentatieapparatuur. Gastvrouwen zullen aanwezig zijn om je te assisteren tijdens een bijeenkomst. En belangrijk om te weten: bij dit kantoorpand is er voldoende parkeergelegenheid.

Locatie en bereikbaarheid, Botersloot, Rotterdam

Het kantoorpand is gelegen in de buurt Stadsdriehoek, deze buurt kent een top bereikbaarheid. Met het openbaar vervoer kun je het gemakkelijkste reizen naar treinstation Rotterdam Blaak. Vanaf hier is het slechts 6 minuten lopen naar kantoor. Kom jij altijd met de auto naar kantoor? Vanaf zowel de A20 als de A13 en A16 ben je binnen enkele minuten op kantoor. In deze gezellige buurt zijn er ook volop mogelijkheden om ’s avonds gezellig een hapje te eten met collega’s. Op een afstand van slechts 200 meter vind je een authentiek Thais restaurant en het gezellige Charlie’s Kitchen ligt om de hoek!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Botersloot?

Zou jij graag een kantoorruimte huren in dit populaire kantoorpand? Plan dan een rondleiding in, dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorruimte te huur in authentiek pand te Rotterdam Botersloot 9E Rotterdam Centrum Toplocatie!

4 beoordelingen Botersloot

Top locatie!

Er zijn in dit pand meerdere vergaderruimten aanwezig, wij houden veel presentaties of zakelijke belafspraken, waardoor we deze goed kunnen benutten. Goede optie voor ons dus.

Kleurrijke kantoorruimtes in hartje Rotterdam, leuk!

Veel vergaderruimtes om in alle rust een bespreking te houden.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!