VERHUURD
Super deal

Rotterdam Centrum, Blaak 16

5 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Blaak (Centrum)

In het prachtige Rotterdamse stadshart ligt dit eigentijdse kantoorgebouw. Op steenworpafstand van het kantoorpand vind je zowel de Markthal als Station Blaak. In dit moderne kantoorgebouw zijn grote turn-key kantoorruimten gerealiseerd. Deze zijn uitermate geschikt voor de grotere ondernemingen.

Huurprijzen, kantoorruimte Blaak, Rotterdam

In dit kantoorpand is het mogelijk een kantoorruimte te huren vanaf 150 m2. De huurprijs van deze ruimten bedraagt €265,- per m2 per jaar. Dit betreft een all-inprijs. Kosten voor receptiediensten, internet, verwarming, koeling, water, licht, gebruik algemene ruimten en schoonmaak zitten hierbij inbegrepen. Een prima totaalprijs dus!

Blaak: receptiediensten, snel internet en schoonmaakservice

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand op basis van een all-inprijs. Het gebruik van diverse services en voorzieningen is inbegrepen in de huurprijs. Zo maak je in dit kantoorpand onder meer gebruik van diverse receptiediensten, waaronder de postverwerking en de telefoonbeantwoording. Daarnaast is er een snelle internetverbinding aanwezig en zitten de kosten voor de schoonmaakservice bij de huurprijs inbegrepen. Ideaal, zo kom je na afloop niet meer voor verrassingen in de huurprijs te staan.

Locatie en bereikbaarheid, Blaak, Rotterdam

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is ideaal. Het betreft een perfecte centrumlocatie waar je gemakkelijk met het openbaar vervoer kunt komen. Ook met eigen vervoer ben je in een mum van tijd op kantoor. Zo ben je vanaf de A20 en de A16 binnen enkele minuten op je werk. Daarnaast is er in de directe omgeving van het kantoorgebouw vanalles te beleven. De Markthal, Pathé Schouwburgplein en de Kunsthal liggen allemaal op loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Blaak?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren op deze toffe centrumlocatie in Rotterdam? Wees er dan snel bij. Plan vandaag nog een rondleiding in of neem contact op met onze vastgoedconsultants.

1 beoordelingen Blaak

Comfort en ontspanning tijdens je kantooruren zijn hier absoluut mogelijk in dit moderne pand.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!