Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Aert van Nesstraat 45

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Postverwerking
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Aert van Nesstraat 45 in Rotterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam Centrum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam Centrum? Neem dan een kijkje in dit centraal gelegen kantoorgebouw. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een bruisend stukje Rotterdam. De services en faciliteiten op deze locatie zijn goed georganiseerd en ook is het pand prima te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ben jij nieuwsgierig geraakt en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog slechts 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kantoorunits hebben beide een oppervlakte van 33 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €660,-. Deze huurprijs is inclusief alle bijkomende services. De kantoren zijn gevestigd op de 7e verdieping, deze is makkelijk te bereiken met de lift. De kantoorruimten worden gestoffeerd opgeleverd. Heb je hulp nodig bij het inrichten van deze ruimten? Ook daar kan SKEPP jou bij helpen. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een bemande receptie, vergaderruimte en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam Centrum, mag je naast je kantoorruimte ook gebruik maken van de aanwezige voorzieningen. Zo is er bij binnenkomst in de centrale entree een bemande receptie aanwezig, erg handig wanneer je gasten verwacht. Vervolgens kun je deze gasten meenemen naar een van de vergaderruimten in het kantoorgebouw die makkelijk te reserveren zijn. Daarnaast is er ook een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het bereiden van een verse lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gevestigd. Vanaf jouw nieuwe werkplek is het slechts 5 minuten lopen naar het Centraal Station. Vanaf hier heb je diverse trein-, tram-, bus- en metroverbindingen. Reis je met de auto naar kantoor? Dan kun je deze vervolgens parkeren op eigen terrein. Deze parkeergarage wordt beschikbaar gesteld voor huurders en bezoekers. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wat dit kost? helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte in Rotterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

W

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding voor gefaciliteerde kantoorruimte in het Centrum van Rotterdam

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Aert van Nesstraat 45

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen