Kantoorruimte huren Nieuwegein, Nevelgaarde 20-35

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nevelgaarde 20-35 in Nieuwegein

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 19 m2
  Huurprijs: € 300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 43 m2
  Huurprijs: € 620 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 346 m2
  Huurprijs: € 4.600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Nevelgaarde 20-35 in Nieuwegein

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Nevelgaarde in Nieuwegein? Dit kantoorpand ligt direct aan de rijksweg A2 en is dus erg goed bereikbaar. Dit populaire kantoorgebouw bevindt zich in het gebied “De Poort van Nieuwegein”. Een top locatie om jouw bedrijf te vestigen. Het kantoorpand is in 2016 helemaal gerenoveerd. De entree van het pand dient als het kloppend hart van het gebouw. De perfecte plek voor huurders om elkaar te ontmoeten. 

Huurprijzen

Op deze locatie heb je de keuze uit verschillende kantoorruimtes. Een ruime kantoorruimte van 366 m2 huur je al vanaf €3507,- per maand. Is dit toch wat te klein voor jouw organisatie? Geen probleem. Je kunt ook een kantoorruimte huren van 732 m2. De kosten van deze kantoorruimte bedragen €7015,- per maand. Gunstige prijzen voor deze prachtige locatie. 

Vergaderruimte, lunch faciliteiten en een sportschool 

Dit mooie kantoorgebouw aan de Nevelgaarde 20-35 in Nieuwegein beschikt niet alleen over schitterende kantoorruimten en kantoorkamers maar bezit ook verschillende mooie vergaderruimtes. Verder beschikt dit pand over een eigen parkeerterrein, sportschool en lunchvoorzieningen. Het kantoorpand is voorzien van razendsnelle WiFi, schoonmaakservice en beschikt over een luxe pantry. Een eigen maaltijd bereiden behoort dus ook tot de opties. Als je hier een kantoorruimte huurt zal het jou dus aan niks ontbreken! 

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw is met de auto het beste bereikbaar. Vanaf de rijksweg de A12 kost het je slechts 5 minuten om op kantoor te komen. Reis je liever met het openbaar vervoer naar jouw kantoorruimte? Ook dit is op deze locatie geen enkel probleem. Op 5 minuten lopen vind je namelijk de bushalte Poort van Nieuwegein. Verder vind je in de omgeving van dit kantoorpand Lunchroom Pannache. Hier kun je iedere dag een verse lunch krijgen. Een lekker lunch buiten de deur behoort dus tot de mogelijkheden. Een boodschap doen na het werk? Geen probleem. Op een kleine afstand vind je het grote winkelcentrum City Plaza. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nevelgaarde in Nieuwegein?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Nevelgaarde 20-35 in Nieuwegein te huren? En jouw bedrijf te vestigen in het bruisende bedrijven gebied De Poort van Nieuwegein? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nevelgaarde 20-35

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen