Kantoorruimte huren Nieuwegein, Fultonbaan 80

Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Fultonbaan 80 in Nieuwegein

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nieuwegein!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur op hoogwaardig kantorenpark in Nieuwegein

Het is mogelijk om kantoren op maat te huren bij SKEPP aan de Fultonbaan, gelegen op het hoogwaardige kantorenpark ‘Plettenburg’ in Nieuwegein. Op dit kantorenpark is er een grote diversiteit aan bedrijven. De kantoren op maat worden te huur aangeboden met een oppervlakte vanaf circa 200 m2, binnen het kantoorpand dat bestaat uit drie bouwlagen.

Een eigen identiteit en een aantrekkelijke huurprijs

U heeft de mogelijkheid om binnen het kantoorgebouw uw eigen identiteit te creëren. Het is ook mogelijk om op flexibele basis kantoorruimte te huren aan Fultonbaan te Nieuwegein. De huurprijs bedraagt slechts €90,- per m2 per jaar.

Kantorenpark Plettenburg, een goed bereikbare locatie in Nieuwegein

Het kantorenpark ‘Plettenburg’ in Nieuwegein staat bekend om de goede bereikbaarheid, gezien de ligging in de nabijheid van meerdere snelwegen. Zo zijn de A2 (Amsterdam – België), de A12 (Den Haag – Duitsland) en de A27 (Almere – Breda) snel toegankelijk vanaf het kantoorgebouw. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Nieuwegein? Plan eenvoudig een vrijblijvende rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Fultonbaan 80

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen