Nieuwegein, Fultonbaan 30

4 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 2.126 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Fultonbaan in Nieuwegein?

Heb jij altijd al een kantoorruimte willen huren aan de Fultonbaan in Nieuwegein? In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om zowel kleine kantoorkamers als grote kantoorruimten te huren. Het pand is gebouwd in 1990 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4012 m2, verdeeld over 3 bouwlagen. Alle bouwlagen zijn makkelijk te bereiken door de aanwezige lift. Het kantoorgebouw wordt ook wel “Design House” genoemd, het is namelijk hoogwaardig opgezet.

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om zowel een kleine unit van bijvoorbeeld 30 m2 te huren of een grote unit van 699 m2. Voor een ruimte van 30 m2 betaal je een maandelijks bedrag van maar €275. Toch op zoek naar een grotere ruimte van bijvoorbeeld 245 m2? Hier betaal je in de maand €2245,- voor, een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Wanneer je met de auto naar kantoor wil reizen kun je deze parkeren op de bijgelegen parkeerplaats, mocht je hier gebruik van willen maken kost dat €20,- in de maand.

Vergaderruimten en royale entree

Wanneer je het kantoorgebouw binnenstapt aan de Fultonbaan in Nieuwegein,kom je in een royale entree met een gezellig zitje. Een goede locatie om bijvoorbeeld gasten uit te nodigen. Vervolgens zijn er meerdere ruimten in het gebouw waar jij je bespreking verder kunt voortzetten. Bijvoorbeeld in de aanwezige zitjes of vergaderruimten. In sommige vergaderruimten heb je ook de mogelijkheid om een presentatie te geven door het aanwezige materialen. Het gebouw beschikt over vele grote ramen, dit zorgt voor veel licht inval en wordt er hierdoor een relaxte werkomgeving gecreëerd.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Zo zijn er verschillende opritten van snelwegen vanaf je werkplek bereikbaar binnen 7 minuten, zoals de A12 en A27. Op maar 3 minuten loopafstand zit er een bushalte; Nieuwegein, Martinbaan. Deze lijn kan je vervolgens binnen een paar minuten naar het treinstation in Houten brengen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Fultonbaan in Nieuwegein?

Ben jij enthousiast geworden over het huren aan de Fultonbaan in Nieuwegein? En spreken jou de verschillende beschikbare kantoorruimten je ook aan? Wacht dan niet langer en neem contact met onze vastgoedconsultants op. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een kantoorruimte en plannen een rondleiding voor je in, met eigen ogen kun je namelijk het beste beleven. Dit alles doen wij gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Fultonbaan

Zakelijk maar toch een goede sfeer.

Deze combinatie maakt het voor ons erg prettig om op deze locatie te kunnen werken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!