Kantoorruimte huren Nieuwegein, Erfstede 2-6

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Erfstede 2-6 in Nieuwegein

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nieuwegein!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Erfstede (Stadscentrum)

Op zoek naar kantoorruimte in het centrum van Nieuwegein? Op deze locatie huur je kantoorruimte tegen erg aantrekkelijke huurprijzen. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1989 met een totale gebruikersoppervlakte van 1049 m2. Het kantoorgebouw ligt in een erg gezellige omgeving met vele restaurants en cafés om de hoek. Zo zijn Pizza & Co en Lunchroom Pannache zeker de moeite waard om eens een hapje te eten!  

Huurprijzen, kantoor Erfstede, Nieuwegein

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand kantoorruimte tegen aantrekkelijke huurprijzen. Zo is er al een kantoorruimte te huur van 37 m2 voor een maandelijkse huurprijs van €445,-. De kantoorruimten zijn voorzien van vele ramen waardoor er veel natuurlijk lichtinval naar binnen komt. Dit zorgt voor een erg prettige werkomgeving. Het is mogelijk om een kantoorruimte te huren tot en met 60 m2. Zowel kale kantoorruimten als gemeubileerd, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Erfstede: vergaderruimte en een pantry

Dit kantoorpand aan de Erfstede in Nieuwegein is voorzien van alle standaard voorzieningen. Zo is er een vergaderruimte aanwezig waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Naast deze vergaderruimte kun je ook gebruik maken van de aanwezige pantry. Een nette keuken waar jij ’s middags je lunch kunt bereiden. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid bij dit kantoorpand. Parkeren is overigens geheel gratis, is dat even mooi meegenomen! 

Locatie en bereikbaarheid, Erfstede, Nieuwegein

Kenmerkend voor deze kantoorlocatie is haar uitstekende bereikbaarheid. Autoreizigers zijn vanaf zowel de A2, A12 als de A27 binnen 10 minuten op kantoor. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op slechts 75 meter van het kantoorpand ligt bushalte Nieuwegein Stadscentrum. Een prima bereikbare locatie dus, voor jou en je gasten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Erfstede?

Wil jij graag de ruimte van 18 m2 of 40 m2 huren aan de Erfstede in Nieuwegein? Wees er dan snel bij. Plan een rondleiding in en kom gezellig een kijkje nemen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Een zakelijk businesscentrum waar ruimte is om te werken, vergaderen en ontspannen.

Voor ons een geschikte plek wat goed aansluit bij ons bedrijf.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Erfstede 2-6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen