Kantoorruimte huren Nieuwegein, Coltbaan 1-19

Bereikbaarheid
  • Bushalte Nieuwegein, Wattbaan 1 min. lopen (0,1 km)
  • Treinstation Houten 1 uur 18 min. lopen (6,4 km)
  • Park 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Coltbaan 1-19 in Nieuwegein

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Nieuwegein!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Coltbaan in Nieuwegein

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in Nieuwegein, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Coltbaan. Het is een netjes en representatief kantoorgebouw waar je op flexibele basis een kantoorruimte kunt huren. De locatie is gunstig om te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en ook de faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw zijn goed georganiseerd. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw is er maar liefst 2371 m2 gerealiseerd aan kantoorruimte, verdeeld over 3 etages. Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar, waaronder een kantoorunit voor 2 personen. Hier betaal je een maandelijks bedrag van €279 voor. Huur je liever een grotere kantoorruimte voor bijvoorbeeld 5 personen? Ook dat is mogelijk voor €519,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimte en representatieve entree

Het huren van een kantoorruimte aan de Coltbaan in Nieuwegein brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in het kantoorgebouw, waaronder de vergaderruimten. Makkelijk gebruik van de maken middels een reserveringssysteem, handig voor een bespreking of presentatie. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw sinds de renovatie over een representatieve entree. Perfect wanneer er vaak klanten over de vloer komen, de eerste indruk is altijd de belangrijkste! 

Locatie en bereikbaarheid

 Wanneer je het over een perfect bereikbare locatie in Nieuwegein hebt, dan heb je het over de locatie van dit kantoorgebouw. Verschillende snelwegen zoals de A27 en A12 liggen op een korte rijafstand vanaf jouw werkplek en ook de dichtstbijzijnde bushalte is slechts 1 minuut lopen. Deze buslijn heeft daarnaast een goede aansluiting op het dichtstbijzijnde treinstation in Houten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Coltbaan in Nieuwegein?

Is dit de locatie die bij jou past en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Coltbaan in Nieuwegein? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt! Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte kantoorruimte in Nieuwegein!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Coltbaan 1-19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen