VERHUURD

Nieuwegein, Coltbaan 1-19

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Nieuwegein!

Kantoorruimte huren aan de Coltbaan in Nieuwegein

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in Nieuwegein, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Coltbaan. Het is een netjes en representatief kantoorgebouw waar je op flexibele basis een kantoorruimte kunt huren. De locatie is gunstig om te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en ook de faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw zijn goed georganiseerd. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw is er maar liefst 2371 m2 gerealiseerd aan kantoorruimte, verdeeld over 3 etages. Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar, waaronder een kantoorunit voor 2 personen. Hier betaal je een maandelijks bedrag van €279 voor. Huur je liever een grotere kantoorruimte voor bijvoorbeeld 5 personen? Ook dat is mogelijk voor €519,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Vergaderruimte en representatieve entree

Het huren van een kantoorruimte aan de Coltbaan in Nieuwegein brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige voorzieningen in het kantoorgebouw, waaronder de vergaderruimten. Makkelijk gebruik van de maken middels een reserveringssysteem, handig voor een bespreking of presentatie. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw sinds de renovatie over een representatieve entree. Perfect wanneer er vaak klanten over de vloer komen, de eerste indruk is altijd de belangrijkste!

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je het over een perfect bereikbare locatie in Nieuwegein hebt, dan heb je het over de locatie van dit kantoorgebouw. Verschillende snelwegen zoals de A27 en A12 liggen op een korte rijafstand vanaf jouw werkplek en ook de dichtstbijzijnde bushalte is slechts 1 minuut lopen. Deze buslijn heeft daarnaast een goede aansluiting op het dichtstbijzijnde treinstation in Houten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Coltbaan in Nieuwegein?

Is dit de locatie die bij jou past en wil je graag een kantoorruimte huren aan de Coltbaan in Nieuwegein? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uitkomt! Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte kantoorruimte in Nieuwegein!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!