Planetenweg 11-41

Kantoorruimte te huur op kantorenterrein in Hoofddorp

Kantoorruimte gezocht in Hoofddorp? Aan de Planetenweg in Hoofddorp huurt u een (ingerichte) kantoorunit of kantoorruimte op maat bij SKEPP. Het kantoorpand, met een totaal vloeroppervlak van 2.000 m2, is gelegen op het kantorenterrein Beukenhorst West.

Huurprijs van kantoorruimte op de Beukenhorst West in Hoofddorp

De huurprijs van kantoorruimte binnen dit gebouw bedraagt €115,- per m2 per jaar. Een slim alternatief voor bijvoorbeeld Schiphol, waar de huurprijzen stukken hoger liggen. Kantoorruimte is te huur op deze locatie vanaf 85 m2. Een kantoorkamer van 85 m2 is te huur vanaf €815,- per maand exclusief servicekosten. Ook voor de grotere metrages bent u hier aan het juiste adres.

Een gunstige bereikbaarheid vanaf de snelwegen A4 en A5

De ligging van de kantoorruimten is zeer gunstig, dit komt de bereikbaarheid ten goede. De Rijkswegen A4 en A5 liggen in de nabijheid. De afstand tot NS-station Hoofddorp is circa 10 minuten lopen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op nog geen minuut lopen.

Hoofddorp, een ideale vestigingslocatie voor uw bedrijf!

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoorruimte op maat in Hoofddorp, zoek dan niet verder en neem contact op met SKEPP voor meer informatie!

Moderne kantoorruimte vanaf 85 m2 te huur in Hoofddorp! Planetenweg 11-41 Hoofddorp Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.