VERHUURD
Super deal

Hoofddorp, Planetenweg 11-41

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Hoofddorp!

Kantoorruimte huren aan de Planetenweg (Hoofddorp en omgeving)

Kantoorruimte huren in Hoofddorp? Aan de Planetenweg in Hoofddorp huur je een (ingerichte) kantoorruimte of kantoorruimte op maat. Met een totale gebruiksoppervlakte van 1906 m2 is er voor ieder soort onderneming wel een geschikte ruimte te vinden. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorgebouw, denk hierbij aan adviesbureaus, financiële holdings en arbeidsbemiddelaars.

Huurprijzen, kantoor Planetenweg, Hoofddorp

In dit kantoorpand, dat gebouwd is in 1989, zijn kantoorruimten te huur van verschillende metrages. De huurprijs van kantoorruimte in dit kantoorpand bedraagt €115,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €30,- per m2 per jaar. Momenteel zijn er kantoorruimten beschikbaar van 86 m2, 91 m2 en 95 m2 en kantoorruimte op maat van 185 m2 en 226 m2. Normaal gesproken huur je hier kantoorruimte voor minimaal 1 jaar. Echter, flexibele huurperioden zijn bespreekbaar.

Planetenweg: representatieve entree en een eigen pantry

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Jouw gasten zullen in dit kantoorpand altijd vriendelijk worden ontvangen. Zij komen namelijk binnen via een zeer representatieve entree. Verder beschikt iedere verdieping over een eigen pantry. Hier kun jij ’s middags je lunch bereiden. Verder is er binnen dit kantoorpand een ventilatiesysteem en de ramen van iedere unit kunnen gemakkelijk worden geopend. Op deze manier ontstaat er een erg prettige werksfeer.

Locatie en bereikbaarheid, Planetenweg, Hoofddorp

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Planetenweg in Hoofddorp is erg goed. Het dichtstbijzijnde treinstation is Hoofddorp Centraal en ligt op een afstand van slechts 700 meter. Daarnaast ligt er een bushalte direct voor het kantoorpand. Kom je met de auto naar kantoor? Dan bereik je het kantoorpand het snelst via rijksweg A4. Voor gezelligheid na werktijd zit je hier ook op een prima locatie. Restaurant La Cubanita en het Duyckercafé liggen namelijk beide op loopafstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Planetenweg?

Wil jij graag een van de beschikbare verdiepingen huren in dit kantoorpand? Of heb je meer behoefte aan een gedeelte hiervan? Neem hoe dan ook contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!