Kantoorruimte huren Hoofddorp, Planetenweg 11-41

Voorzieningen
  • Lift
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Planetenweg 11-41 in Hoofddorp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hoofddorp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Planetenweg (Hoofddorp en omgeving)

Kantoorruimte huren in Hoofddorp? Aan de Planetenweg in Hoofddorp huur je een (ingerichte) kantoorruimte of kantoorruimte op maat. Met een totale gebruiksoppervlakte van 1906 m2 is er voor ieder soort onderneming wel een geschikte ruimte te vinden. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorgebouw, denk hierbij aan adviesbureaus, financiële holdings en arbeidsbemiddelaars. 

Huurprijzen, kantoor Planetenweg, Hoofddorp

In dit kantoorpand, dat gebouwd is in 1989, zijn kantoorruimten te huur van verschillende metrages. De huurprijs van kantoorruimte in dit kantoorpand bedraagt €115,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €30,- per m2 per jaar. Momenteel zijn er kantoorruimten beschikbaar van 86 m2, 91 m2 en 95 m2 en kantoorruimte op maat van 185 m2 en 226 m2. Normaal gesproken huur je hier kantoorruimte voor minimaal 1 jaar. Echter, flexibele huurperioden zijn bespreekbaar. 

Planetenweg: representatieve entree en een eigen pantry

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan maak je direct gebruik van de aanwezige voorzieningen. Jouw gasten zullen in dit kantoorpand altijd vriendelijk worden ontvangen. Zij komen namelijk binnen via een zeer representatieve entree. Verder beschikt iedere verdieping over een eigen pantry. Hier kun jij ’s middags je lunch bereiden. Verder is er binnen dit kantoorpand een ventilatiesysteem en de ramen van iedere unit kunnen gemakkelijk worden geopend. Op deze manier ontstaat er een erg prettige werksfeer. 

Locatie en bereikbaarheid, Planetenweg, Hoofddorp

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand aan de Planetenweg in Hoofddorp is erg goed. Het dichtstbijzijnde treinstation is Hoofddorp Centraal en ligt op een afstand van slechts 700 meter. Daarnaast ligt er een bushalte direct voor het kantoorpand. Kom je met de auto naar kantoor? Dan bereik je het kantoorpand het snelst via rijksweg A4. Voor gezelligheid na werktijd zit je hier ook op een prima locatie. Restaurant La Cubanita en het Duyckercafé liggen namelijk beide op loopafstand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Planetenweg?

Wil jij graag een van de beschikbare verdiepingen huren in dit kantoorpand? Of heb je meer behoefte aan een gedeelte hiervan? Neem hoe dan ook contact met ons op of plan zelf een rondleiding in. Gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Planetenweg 11-41

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen