Kantoorruimte huren Hoofddorp, Kruisweg 609

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kruisweg 609 in Hoofddorp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hoofddorp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kruisweg in Hoofddorp (Hoofddorp)

De kantoorruimtes bevinden zich op business park ‘De Hoek’, dit business park heeft een moderne en zakelijke sfeer. Het kantoorpand is recentelijk gemoderniseerd en beschikt over een snelle WiFi-verbinding. Het pand is in 1992 gebouwd en heeft een perceeloppervlakte van 2868 m2. Momenteel zijn er diverse bedrijven gevestigd, dit varieert van consultants en marketeers tot software developers en beveiligingsbedrijven. 

Huurprijzen, kantoor Kruisweg, Hoofddorp

Er worden diverse werkplekken verhuurd vanaf €99,- per maand. De kantoorruimtes variëren van 20 m2 en 42 m2 met prijzen tussen de €99,- en €599,- per maand. De ruimtes worden leeg opgeleverd zodat iedere verhuurder zijn eigen invulling hieraan kan geven. Ook zijn er meerdere flexibele werkplekken, deze zijn praktisch, zakelijk en modern ingericht. 

Kruisweg: dagelijkse broodbus voor een heerlijke lunch

De Kruisweg in Hoofddorp beschikt over veel verschillende faciliteiten. Iedere verdieping heeft een eigen pantry en er is een grote keuken voor alle huurders. Tevens komt er dagelijks een broodbus, hier kun je de lekkerste broodjes kopen. Ook beschikt het pand over meerdere vergaderruimtes. Enkele hiervan mogen gratis gebruikt worden en andere kunnen online gereserveerd worden. Ook beschikt het pand over een ruime parkeergarage. Jaarlijks wordt er een borrel georganiseerd voor huurders, bijvoorbeeld rond kersttijd.  

Locatie en bereikbaarheid, Kruisweg, Hoofddorp

De Kruisweg in Hoofddorp is op businesspark ‘De Hoek’ gevestigd, dit zorgt voor een zakelijke sfeer zodra je naar buiten stapt. In een straal van 1 kilometer zijn meerdere horecagelegenheden te vinden, denk hierbij aan cafeetjes, koffiebarretjes en gezellige restaurants. Op 5 minuten rijden ligt het centrum van Hoofddorp. Het busstation ligt praktisch naast de deur en binnen 5 minuten sta je op Schiphol. Ook liggen de snelwegen zoals de A9 en A4 naast het kantoorpand. Dit is ideaal voor woon-werkverkeer.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kruisweg?

Wil jij ook een ruimte huren in een modern pand met veel facilitaire voorzieningen? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Kruisweg in Hoofddorp. Plan hiervoor gratis en vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kruisweg 609

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen