VERHUURD
Super deal

Hoofddorp, Kruisweg 609

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Hoofddorp!

Kantoorruimte huren aan de Kruisweg in Hoofddorp (Hoofddorp)

De kantoorruimtes bevinden zich op business park ‘De Hoek’, dit business park heeft een moderne en zakelijke sfeer. Het kantoorpand is recentelijk gemoderniseerd en beschikt over een snelle WiFi-verbinding. Het pand is in 1992 gebouwd en heeft een perceeloppervlakte van 2868 m2. Momenteel zijn er diverse bedrijven gevestigd, dit varieert van consultants en marketeers tot software developers en beveiligingsbedrijven.

Huurprijzen, kantoor Kruisweg, Hoofddorp

Er worden diverse werkplekken verhuurd vanaf €99,- per maand. De kantoorruimtes variëren van 20 m2 en 42 m2 met prijzen tussen de €99,- en €599,- per maand. De ruimtes worden leeg opgeleverd zodat iedere verhuurder zijn eigen invulling hieraan kan geven. Ook zijn er meerdere flexibele werkplekken, deze zijn praktisch, zakelijk en modern ingericht.

Kruisweg: dagelijkse broodbus voor een heerlijke lunch

De Kruisweg in Hoofddorp beschikt over veel verschillende faciliteiten. Iedere verdieping heeft een eigen pantry en er is een grote keuken voor alle huurders. Tevens komt er dagelijks een broodbus, hier kun je de lekkerste broodjes kopen. Ook beschikt het pand over meerdere vergaderruimtes. Enkele hiervan mogen gratis gebruikt worden en andere kunnen online gereserveerd worden. Ook beschikt het pand over een ruime parkeergarage. Jaarlijks wordt er een borrel georganiseerd voor huurders, bijvoorbeeld rond kersttijd.

Locatie en bereikbaarheid, Kruisweg, Hoofddorp

De Kruisweg in Hoofddorp is op businesspark ‘De Hoek’ gevestigd, dit zorgt voor een zakelijke sfeer zodra je naar buiten stapt. In een straal van 1 kilometer zijn meerdere horecagelegenheden te vinden, denk hierbij aan cafeetjes, koffiebarretjes en gezellige restaurants. Op 5 minuten rijden ligt het centrum van Hoofddorp. Het busstation ligt praktisch naast de deur en binnen 5 minuten sta je op Schiphol. Ook liggen de snelwegen zoals de A9 en A4 naast het kantoorpand. Dit is ideaal voor woon-werkverkeer.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kruisweg?

Wil jij ook een ruimte huren in een modern pand met veel facilitaire voorzieningen? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de Kruisweg in Hoofddorp. Plan hiervoor gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

Kantoorruimte te huur direct aan de A4 in Hoofddorp Kruisweg 609 Hoofddorp Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!