Kantoorruimte huren Hoofddorp, Antareslaan 65

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Antareslaan 65 in Hoofddorp

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hoofddorp!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in pand met receptie, catering en vergaderruimte te Hoofddorp

Kantoorruimte huren met Walt Disney, Thomas Cook, L’Oréal en TNT als buren in hetzelfde kantoorgebouw? Binnen dit kantoorpand worden meerdere typen kantoorruimte aangeboden. Hier in Hoofddorp huurt u een werkplek, een ingerichte kantoorkamer vanaf circa 25 m2 of een kantoorruimte op maat vanaf 100 m2.

Een werkplek voor €325,- en een kantoorkamer voor €675,- p.m.

Werkplekken zijn al te huur vanaf €325,- per maand, terwijl u een kantoorkamer huurt vanaf slechts €675,- per maand. Kantoorruimte op maat huurt u vanaf maar €155,- per m2 per jaar. De ruimtes zijn te huur op flexibele of vaste basis. Het kantoorgebouw heeft in totaal 4 bouwlagen: de begane grond en de eerste tot en met de derde verdieping. De te huren oppervlakte van dit kantoor in Hoofddorp bedraagt 3.500 m2.

Een fantastische ligging in Hoofddorp, ook t.o.v. luchthaven Schiphol

Luchthaven Schiphol is binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Dat geldt voor het reizen met eigen vervoer maar ook voor het reizen met openbaar vervoer. De snelweg A4 is de dichtstbijzijnde snelweg en er zijn ook enkele OV-punten in de directe nabijheid.

Dit kantoorpand in Hoofddorp biedt uw bedrijf echt alles!

U kunt gebruik maken van vele faciliteiten zoals een receptie, pantry, catering, lounge, vergaderruimte, WiFi, schoonmaak en parkeerruimte. Kortom, veel gemak voor een realistische prijs! Dus bent u op zoek naar een werkplek, kantoorkamer vanaf 25 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 in Hoofddorp? Zoek dan niet verder en vraag gratis een rondleiding aan bij SKEPP of plan zelf een rondleiding in via het menu rechts op deze pagina!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Antareslaan 65

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen