Kantoorruimte huren Haarlem Oost, Oudeweg 8

Bereikbaarheid
  • Bushalte Haarlem, Ir. Lelyweg 2 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Haarlem Spaarnwoude 17 min. lopen (1,4 km)
  • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oudeweg 8 in Haarlem Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Oost!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oudeweg in Haarlem (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Haarlem Oost, maar heb je nog geen geschikte locatie voor jouw organisatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit pas geleden gerenoveerde kantoorgebouw aan de Oudeweg. Je huurt hier op en goed bereikbare locatie, namelijk vlak buiten het centrum van Haarlem. Makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Ook de voorzieningen zijn hier goed gefaciliteerd. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan een rondleiding in en kom snel een kijkje nemen. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw zijn er professionele kantoorunits gerealiseerd die je zowel gemeubileerd als leeg kunt huren. Wanneer je een gemeubileerde kantoorruimte huurt, hoef je nergens meer achteraan en kun je direct aan de slag in je nieuwe kantoorkamer. In het kantoorpand is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 22 m2 en de grootst beschikbare kantoorruimte is 39 m2. Voor een kantoorunit van 22 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €320,-, dit is inclusief servicekosten. Benieuwd wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een parkeerterrein

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Oudeweg in Haarlem Oost, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, waaronder de 24/7 toegankelijkheid. Wil jij bijvoorbeeld de laatste werkzaamheden in de avonduren of in het weekend afronden? Dan kun je dat gewoon op deze locatie. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je makkelijk en snel je auto parkeren op het naastgelegen parkeerterrein. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw gelegen op een gunstige locatie in Haarlem, namelijk in Oost. Deze locatie is makkelijk bereikbaar, je huurt namelijk een kantoorruimte aan de N200. Via deze weg bereik je makkelijk verschillende op- en afritten van rijkswegen zoals de A9. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation Haarlem Spaarnwoude ligt op korte loopafstand. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Oudeweg in Haarlem Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Oudeweg in Haarlem Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte in Haarlem. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oudeweg 8

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen