Gorinchem, Galvaniweg 27

Kantoorruimte en bedrijfsruimte te huur op bedrijventerrein in Gorinchem

Bedrijventerreinen komen vaak wat kil over, maar daar is hier in Gorinchem niets van te merken. Bedrijventerrein Oost I heeft een bescheiden omvang en is overzichtelijk. Het kantoorpand is dus goed te vinden op dit terrein. Vanaf de snelwegen A15 en A27 is uw nieuwe kantoorruimte goed te bereiken. Een geschikte locatie om uw onderneming te vestigen!

U huurt een multifunctionele bedrijfsunit vanaf 558 m2 in Gorinchem

In dit kantoorpand in Gorinchem huurt u een bedrijfsunit vanaf 558 m2, bestaande uit een kantoorruimte van 123 m2 en een bedrijfsruimte van 435 m2. Multifunctioneel dus, een ruimte voor opslag en een ruimte voor het kantoor!

U huurt een multifunctionele bedrijfsunit vanaf €2.850,- per maand

De kantoorruimte en bedrijfsruimte van in totaal 558 m2 huurt u al voor €2.850,- per maand. In principe is uw huurovereenkomst voor de lange termijn. Mocht u toch graag flexibel huren, dan is dit bespreekbaar.

Een vergaderruimte, pantry en parkeerruimte aanwezig bij dit kantoorpand

Bijkomend voordeel van dit kantoorgebouw is de aanwezigheid van enkele hoogwaardige voorzieningen. U kunt hier bijvoorbeeld gebruik maken van een vergaderruimte. Daarnaast is er een pantry aanwezig in dit kantoor. En ook niet onbelangrijk: er is ruimte om uw auto te parkeren!

Plan bij SKEPP gratis een rondleiding in door dit kantoorgebouw in Gorinchem

Ziet u uzelf al werken in dit multifunctionele kantoorpand in Gorinchem? Plan dan gratis (!) een rondleiding in door dit kantoor, bij SKEPP. Dit doet u via het menu, rechts op de pagina. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met één van de vastgoedconsultants van SKEPP.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!