Kantoorruimte huren Eindhoven Strijp-S, St. Antoniusstraat 9

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Airconditioning
  • Opslagruimte
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Fietsenstalling
  • Vergaderplek
  • Internetmogelijkheden
  • Pantry
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan St. Antoniusstraat 9 in Eindhoven Strijp-S

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Eindhoven Strijp-S!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte beschikbaar in monumentaal kantoorgebouw in het centrum van Eindhoven

Bij SKEPP huurt u kantoorruimte op maat vanaf 162 m2. De kantoorruimtes aan de St. Antoniusstraat in dit rijksmonument zijn beschikbaar op de begane grond, de eerste verdieping en de tweede verdieping. De totale beschikbare kantooroppervlakte is 692 m2.

Historisch kantoorpand te huur nabij het PSV Stadion

Dit unieke monumentale kantoorpand, gebouwd in 1919, ligt op een steenworp afstand van het voetbalstadion van PSV Eindhoven. Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van complex ‘De Steentjeskerk’. In dit kantoorpand is ook Museum Kempenland gevestigd.

Flexibele huurtermijn in overleg met de verhuurder

Het is mogelijk om kantoorruimte te huren met flexibele huurtermijnen. Huren kan hier natuurlijk ook voor de lange termijn. De huurprijs bedraagt slechts €90,- per m2 per jaar. Het kantoorgebouw in Eindhoven is uitstekend toegankelijk, gezien de ligging in het centrum van de stad. Op dit moment zijn alle ruimtes binnen dit pand verhuurd.

Uw kantoorruimte op een goed bereikbare OV-locatie in Eindhoven?

Er is een bushalte en een NS-station op loopafstand. Ook met het eigen vervoer kunt u prima naar kantoor reizen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Eindhoven? Zoek niet verder en plan uw eigen rondleiding in bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Geweldig rijksmonument, prachtig dat dit gebouw hier nog staat

S

Heel uniek om in dit pand een kantoorruimte te kunnen huren, geweldig!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan St. Antoniusstraat 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen